Sid Meier’s Civilization VII va sosi la începutul lui 2025, pentru împătimiții jocurilor de strategie

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2024
Sid Meier’s Civilization VII va sosi la începutul lui 2025, pentru împătimiții jocurilor de strategie
Foto: 2K

Publisher-ul 2K a fost un adevărat performer în ceea ce privește anunțurile făcute în cadrul Gamescom 2024. Pe lângă Mafia: The Old Country și Borderlands 4, 2K a dezvăluit, împreună cu studioul Firaxis Games, Sid Meier’s Civilization VII, continuarea uneia dintre cele mai iubite serii de jocuri de strategie din toate timpurile. Civilization VII urmează să fie lansat pe 11 februarie 2025, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC. Jocul beneficiază deja de o pagină oficială de Steam.

Conform descrierii oficiale, multi-premiata serie de jocuri de strategie se întoarce cu un nou capitol de-a dreptul revoluționar. Sid Meier’s Civilization VII va păstra gameplay-ul strategic turn-based, oferind jucătorilor ocazia de a construi unele dintre cele mai mărețe imperii din istoria omenirii.

În Civilization VII, deciziile strategice luate de jucători vor modela tradițiile și cultura imperiului controlat. Veți putea conduce alături de numeroși lideri legendari din istorie și veți putea dicta cursul evoluției propriului imperiu alegând câte o civilizație nouă care să vă reprezinte odată cu fiecare progres temporal major.

Vă veți putea extinde teritoriile controlate construind orașe impresionante și minuni arhitecturale, veți putea îmbunătăți nivelul de pregătire al civilizației prin descoperiri tehnologice, dar și lupta (sau coopera!) cu civilizațiile rivale pentru a pune stăpânire pe lume. Civilization VII va putea fi abordat fie solo, în modul single player, fie alături de alți jucători în modurile multiplayer online.

Fie că veți alege să reproduceți fidel istoria cunoscută a omenirii, fie că veți decide să o schimbați din temelii, Sid Meier’s Civilization VII promite să fie jocul așteptat de atâția ani de către fanii jocurilor de strategie.

Sid Meier’s Civilization VII este așteptat pe 11 februarie 2025, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sid Meier’s Civilization VII
Foto: 2K

Sursa: VGChartz, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News