VIDEO: Totul despre modul de joc Career din EA SPORTS FC 25

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2024
VIDEO: Totul despre modul de joc Career din EA SPORTS FC 25
Foto: EA Sports

EA Sports a lansat un nou material video de tip “Deep Dive” pentru viitorul EA SPORTS FC 25, dedicat, de această dată, modului de joc Career.

Una dintre noutățile majore pe care modul Carieră le va aduce în EA SPORTS FC 25 este Live Start Points: veți putea începe cariera de fotbalist sau manager fix din punctul în care se află clubul preferat în realitate, cu rezultatele înregistrate până atunci, loturile de fotbaliști actualizate, accidentări etc. Vor exista și Snapshots, puncte de pornire predefinite, bazate pe evenimente reale din istoria cluburilor prezente în joc (cum ar fi concedierea unui antrenor, confruntarea cu o criză de formă etc.).

De asemenea, în cadrul modului de joc Carieră, FCIQ se va face simțit atât în ceea ce privește stabilirea și aplicarea tacticilor de echipă, precum și prin introducerea conceptului de Player Roles, care va spori eficiența fotbaliștilor atunci când aceștia sunt plasați pe pozițiile lor favorite. Mai mult, în timpul conferințelor de presa, reporterii vor pune întrebări legate de alegerile tactice aplicate de jucători, răspunsurile urmând să afecteze moralul echipei.

În EA SPORTS FC 25, a fost extinsă lista de țări în care poate activa departamentul de scouting al clubului ales, iar modul Rush 5v5 este inclus și în modul Carieră, în antrenamentele din Youth Academy, pentru a spori eficiența fotbaliștilor de perspectivă. Mai mult, partidele din Carieră vor putea fi redate și în noul mod Simulation, cu meciuri mai autentice și mai apropriate de realitate.

În modul Player Career, veți putea juca alături de fotbaliști ICON în orice club doriți, pentru a reimagina carierele unor legende ale fotbalului alături de jucătorii din ziua de astăzi. În cazul în care doriți să vă creați propriul fotbalist, în FC 25 veți avea la dispoziție mai multe opțiuni de Origin Story pentru acesta.

Iar ca premieră pentru jocul din acest an, primele cinci ligi feminine se vor regăsi acum și în modul Carieră, atât în Manager Career, cât și în Player Career. Nu în ultimul rând, și interfața de control a acestor moduri a fost simplificată și îmbunătățită: porțiunile de social media sunt realizate în colaborare cu unele dintre cele mai importante publicații sportive sau personalități, cum ar fi Fabrizio Romano, autoritate în ceea ce privește anunțarea transferurilor.

EA SPORTS FC 25 va fi disponibil, începând cu 27 septembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (EA App, Steam și Epic Games Store).

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News