VIDEO: Totul despre modul 5v5 Rush din EA SPORTS FC 25

Autor: Cosmin Aionita | 30.07.2024
VIDEO: Totul despre modul 5v5 Rush din EA SPORTS FC 25
Foto: EA Sports

EA Sports a lansat un nou material video de tip “Deep Dive” pentru viitorul EA SPORTS FC 25, dedicat, de această dată, proaspăt introdusului mod de joc 5v5 Rush.

Meciurile 5v5 Rush vor fi disponibil în toate modurile de joc majore din EA SPORTS FC 25 – Kick Off, Football Ultimate Team, Clubs și Career –, cu diferite implementări.

Confruntările 5v5 Rush vor beneficia de reguli speciale, precum startul meciului, în care fotbaliștii pornesc toți de la aceeași linie, sprintând către centrul terenului pentru a intra în posesia balonului (de unde și numele de „Rush”).

Terenul de joc va avea dimensiuni reduse, care vor duce la modificarea regulii de offside, pozițiile „afară din joc” fiind posibile doar în treimea adversarului.

Nu vor exista cartonașe roșii în modul Rush. Faulturile grave vor fi pedepsite cu cartonașe albastre, care vor avea ca efect suspendarea temporară de pe teren a respectivilor fotbaliști (pentru o perioadă de timp sau până înscrie echipa adversă).

În cazul unui rezultat de egalitate, soarta unui meci de tip Rush va fi decisă după regula golului de aur sau, dacă scorul egal persistă, prin intermediul unor noi lovituri de pedeapsă. Meciurile Rush vor beneficia și de comentarii vorbite noi.

EA SPORTS FC 25 va fi disponibil, începând cu 27 septembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (EA App, Steam și Epic Games Store).

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News