VIDEO: EA SPORTS FC 25 – Official Gameplay Deep Dive

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2024
VIDEO: EA SPORTS FC 25 – Official Gameplay Deep Dive
Foto: EA Sports

EA Sports a lansat un prim material video de tip “Deep Dive” pentru viitorul EA SPORTS FC 25. Acest primul clip este dedicat noutăților și îmbunătățirilor de gameplay de care se va bucura viitorul joc de fotbal de la Electronic Arts.

O adăugire importantă va fi reprezentată de FCIQ, tactici actualizate cu AI, pe baza exemplelor din sportul real. Player Roles va oferi bonusuri pentru fotbaliștii importanți: plasarea corectă a unui jucător pe poziția sa preferată îi va debloca adevăratul potențial.

În schimb, prin Smart Tactics, jocul va oferi sugestii de schimbări ale tacticilor în timp real, pe parcursul partidelor, în funcție de cursul fiecărui meci. Elementele ce țin de FCIQ vor afecta și desfășurarea jocului în modurile Career (despre care EA va lansa un clip “Deep Dive” dedicat) sau Clubs.

Grație tehnologiei Hypermotion V, și mai multe faze din sportul real au fost capturate și pot fi reproduse acum în EA SPORTS FC 25. Nu în ultimul rând, noi tipuri de Play Styles vor fi adăugate în joc, în special pentru portari de această dată.

Printre noutățile promise de FC 25 se regăsesc și professional fouls (fault-uri executate la comandă, în momente delicate ale meciurilor), noi dribbling-uri, îmbunătățiri vizuale ale elementelor de prezentare, mișcări realistice ale corpurilor fotbaliștilor și ale echipamentelor acestora etc.

EA SPORTS FC 25 va fi disponibil, începând cu 27 septembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (EA App, Steam și Epic Games Store).

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News