VIDEO: Ce noutăți sunt aduse modului Football Ultimate Team în EA SPORTS FC 25

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2024
VIDEO: Ce noutăți sunt aduse modului Football Ultimate Team în EA SPORTS FC 25
Foto: EA Sports

EA Sports a lansat un nou material video de tip “Deep Dive” pentru viitorul EA SPORTS FC 25, dedicat, de această dată, celui mai popular mod de joc din aceste titluri: Football Ultimate Team (FUT).

Principalele noutăți aduse de modul de joc Football Ultimate Team în EA SPORTS FC 25 sunt includerea alternativei Rush 5v5, în care jucătorul își poate selecta unul dintre fotbaliști (cartonașe) pentru a-l controla în cadrul unei echipe formate alături de alți trei utilizatori (portarul este controlat de AI), introducerea tacticilor FCIQ, dar și a câtorva funcții noi intens cerute de comunitate.

Din această ultimă categorie va face parte și posibilitatea de a păstra în SBC Storage cartonașele cu fotbaliști untradable. De asemenea, vor fi eliminate contractele: atât fotbaliștii, cât și managerii nu vor mai avea nevoie de contracte pentru a juca/lucra pentru cluburile jucătorilor de FUT.

Și modul Rivals va primi un noi sistem de progresie, bazat pe puncte, ce vor putea fi câștigate și în cazurile meciurilor egale. Nu în ultimul rând, retrogradarea va fi reintrodusă în Football Ultimate Team, cu posibilitatea de a retrograda atunci când jucați în diviziile mai avansate.

EA SPORTS FC 25 va fi disponibil, începând cu 27 septembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (EA App, Steam și Epic Games Store).

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News