EA SPORTS FC 25 debutează cu Jude Bellingham pe copertă. Ce aduce nou și când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 18.07.2024
EA SPORTS FC 25 debutează cu Jude Bellingham pe copertă. Ce aduce nou și când va fi lansat jocul
Foto: EA Sports

Electronic Arts a anunțat că Jude Bellingham, superstarul de la Real Madrid și din echipa națională a Angliei, este sportivul ales pentru coperta jocului EA SPORTS FC 25, a cărui lansare mondială va avea loc pe 27 septembrie 2024.

Lăsându-și amprenta drept cea mai tânără vedetă globală care apare pe coperta unui joc de fotbal de la EA SPORTS, Bellingham va fi, de asemenea, prezent pe coperta titlului mobil EA SPORTS FC Mobile. Realizată pe baza unei fotografii realizate cu ocazia El Clásico din luna aprilie, coperta EA SPORTS FC 25 Standard Edition a fost creată folosind imaginea emblematică a lui Jude după ce a marcat golul câștigător în prelungiri.

EA SPORTS FC 25
Foto: EA Sports

Apoi, într-un mod pe care numai EA SPORTS FC îl poate face posibil, cele mai mari nume ale fotbalului s-au reunit pe platoul de filmare din Madrid pentru coperta EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition, unde Bellingham apare alături de Aitana Bonmatí, câștigătoarea Ballon d’Or Féminin, și starurile emblematice ale fotbalului David Beckham, Zinedine Zidane și Gianluigi Buffon, alături de 17 dintre cele mai râvnite trofee de fotbal din lume – inclusiv UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, Ballon d’Or, Premier League, LALIGA, Liga F, Serie A și Ligue 1, printre multe altele – fiecare reprezentând momente emblematice în carierele ilustre ale vedetelor de pe copertă.

Din momentul în care apărut pe scena fotbalistică globală, Jude a exemplificat ce înseamnă să dai totul pentru club. Performanțele sale atât pentru Real Madrid, cât și pentru Anglia, i-au consolidat statutul de jucător cu un talent cu adevărat aparte, cu o capacitate incredibilă de a schimba un meci și de a crea momente speciale pentru fanii fotbalului. Jude este ambasadorul perfect pentru EA SPORTS FC. El se aliniază puternic cu viitorul nostru; pe măsură ce trecem de la produs la platformă, transcendând sportul la intersecția dintre fotbal, cultură și divertisment, suntem încântați să îl primim ca star al copertei EA SPORTS FC din acest an.

– David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC

EA SPORTS FC 25
Foto: EA Sports

În acest sezon, Bellingham a înflorit după mutarea sa la Real Madrid, câștigând Liga Campionilor UEFA, LALIGA EA SPORTS și Supercopa de España cu clubul său, alături de multiple distincții individuale, inclusiv Jucătorul LALIGA al sezonului, Descoperirea Laureus a anului, precum și Trofeele Golden Boy și Kopa pentru cel mai bun jucător din lume sub 21 de ani. El a susținut acest impuls la nivel internațional cu momente definitorii de joc care au condus Anglia până în finala UEFA EURO 2024 din această vară, confirmându-și cu adevărat statutul de vedetă și câștigându-și locul pe coperta EA SPORTS FC 25.

Am jucat acest joc cu fratele meu tot timpul în copilărie și întotdeauna m-am gândit la cât de incredibil ar fi ca într-o zi să fiu prezentat pe copertă. Au fost atât de mulți jucători emblematici pe copertă de-a lungul anilor, iar eu sunt încântat să fiu cel mai recent fotbalist englez care primește această onoare din 2011. De asemenea, sunt cu adevărat onorat să fiu prezentat pe coperta Ultimate Edition alături de adevărate legende ale jocului, atât din trecut, cât și din prezent, Beckham, Bonmatí, Buffon și Zidane.

– Jude Bellingham

Jucați EA SPORTS FC Mobile până pe 30 iulie pentru a accesa cartonașul Jude Bellingham 95*, ediție aniversară cu ocazia celebrării noii coperte EA SPORTS FC 25.

Meciuri 5v5 și tactici cu AI

De asemenea, trailer-ul de debut EA SPORTS FC 25 poate fi urmărit în continuare, dezvăluind câteva dintre noutățile pe care le va aduce ediția din acest an a jocului: noile meciuri de tip 5v5 Rush, care vor fi disponibile și în modurile Ultimate Team și Clubs, precum FC IQ, o modificare a fundațiilor tactice ale jocului, construită pe baza unui nou model de AI antrenat cu ajutorul informațiilor și datelor din sportul real.

În modul Carieră, veți putea trăi poveștile unor superstaruri reale ale fotbalului mondial prin noile Live Start Points, care vor fi disponibile după lansare, prin intermediul unui update gratuit.

Nu în ultimul rând, EA SPORTS FC 25 promite în continuare cea mai autentică experiență fotbalistică, cu licențe pentru cele mai mari competiții, cluburi și fotbaliști emblematici, peste 19000 de jucători, 700 de echipe, 120 de stadioane și 30 de ligi urmând să fie incluse în joc. Nu vor lipsi UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga sau LALIGA EA SPORTS.

EA SPORTS FC 25 va fi disponibil, începând cu 27 septembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (EA App, Steam și Epic Games Store).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News