EA SPORTS F1 24 se lansează cu suport DLSS și Reflex

Autor: Cosmin Aionita | 30.05.2024
EA SPORTS F1 24 se lansează cu suport DLSS și Reflex
Foto: NVIDIA

Noi jocuri care integrează tehnologiile NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și efectele ray-traced avansate sunt lansate sau anunțate săptămânal, iar săptămâna aceasta avem EA SPORTS F1  24 și Capes.

Folosește DLSS 3 pentru a atinge un framerate ridicat atunci când ești pe pista de curse drept unul dintre cei 20 de șoferi din viața reală care încearcă să câștige Campionatul Mondial de Formula 1. Pe plăcile video GeForce RTX seria 40 pentru desktop, atunci când pornești DLSS 3, numărul de cadre pe secundă este multiplicat în medie de 2 ori în rezoluție 4K, cu toate efectele ray-traced activate și setări maxime. În același timp, Reflex se asigură că vei avea parte de o experiență resposivă pe circuit fie că te joci solo sau multiplayer. Nu în ultimul rând, în timp ce concurezi pentru un loc pe podium te poți bucura de realismul oferit de mașini, sticlă, apă sau multe altele prin intermediul nucleelor RT de pe plăcile video GeForce RTX.

EA SPORTS F1 24 este disponibil pentru toată lumea de pe 31 mai 2024.

Iar cei care au nevoie de și mai multă viteză pot încerca Capes de la Spitfire Interactive și Daedalic Entertainment. Acest joc de strategie turn-based te lasă să îți construiești o echipă de eroi cu care să lupți împotriva răufăcătorilor care s-au folosit de victoria de acum 20 de ani pentru a transforma orașul într-un coșmar. Suportul pentru DLSS 2 și DLAA promită să ducă imaginea și performanța la cele mai înalte nivele posibile.

De asemenea, sunt alte implementări de DLSS care vor sosi curând pentru și mai multe jocuri. Astfel, fanii pot urmări constant lista completă și actualizată a celor peste 500 de jocuri și aplicații care integrează funcții RTX.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News