EA promite: “EA SPORTS FC 25, cel mai autentic joc de fotbal pe care l-am creat vreodată”

Autor: Cosmin Aionita | 10.09.2024
EA promite: “EA SPORTS FC 25, cel mai autentic joc de fotbal pe care l-am creat vreodată”
Foto: EA Sports

Electronic Arts a confirmat o serie de noi parteneriate de marketing exclusive pe mai mulți ani, și integrări în jocul EA SPORTS FC 25 cu unele dintre cele mai mari nume ale fotbalului. Acestea includ parteneriate exclusive de marketing și licențiere cu doi giganți italieni, AS Roma și SSC Napoli, precum și parteneriate exclusive de marketing cu Fenerbahçe SK, Galatasaray S.K., FK Bodø/Glimt și liga argentiniană Liga Profesional de Fútbol (LPF), care contribuie la cele peste 700 de cluburi și 30 de ligi disponibile în EA SPORTS FC 25.

Aceste parteneriate contribuie la un nivel de autenticitate de neegalat în EA SPORTS FC 25, adus la viață prin intermediul unei liste de jucători de la cele mai mari cluburi și ligi din întreaga lume. În plus, noile formate ale UEFA Champions League, Europa League și Conference League vor fi prezente exclusiv în modurile Career și Tournament din FC 25, pentru a oferi jucătorilor o experiență de joc nouă.

Alte campionate prezentate includ Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Ligue 1 McDonald’s, Serie A Enilive, CONMEBOL Libertadores, Barclays Women’s Super League, National Women’s Soccer League și altele.

Această veste vine alături de confirmarea că peste 120 de stadioane de fotbal autentice din întreaga lume vor fi prezente în EA SPORTS FC 25. Adăugirile emblematice din lumea reală din acest an includ Stadionul Monumental Antonio Vespucio Liberti al lui River Plate, De Kuip al lui Feyenoord Rotterdam, Estádio José Alvalade al lui Sporting CP, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park al lui Galatasaray S.K. și Ülker Stadyumu al lui Fenerbahçe, Fenerbahçe Șükrü Saracoğlu Spor Kompleksi. Legendarul stadion francez Stade Bollaert-Delelis va aduce, de asemenea, ambianța sa unică la FC 25 pentru prima dată în modurile de joc Kick-Off și Career, precum și în Ultimate Team.

Alte stadioane vor avea parte reconstrucții semnificative după finalizarea renovărilor lor în lumea reală, inclusiv Stadionul Santiago Bernabéu al Real Madrid și Estadio de la Cerámica al Villarreal CF. Ca partener oficial al echipei masculine Olympique de Marseille (OM), EA SPORTS FC reflectă îmbunătățirile aduse stadionului Orange Vélodrome în joc, asigurând o experiență realistă în ziua meciului.

Cu EA SPORTS FC 25, continuăm să construim cea mai fidelă experiență a fotbalului. Prin parteneriate noi și continue cu cluburi dragi, pe lângă stadioane noi și modernizate, ne îndeplinim promisiunea că jucătorii vor putea să se cufunde complet în jocul pe care îl iubesc.

– James Salmon, Senior Marketing Director, EA SPORTS FC

Pe lângă reînnoirea mai multor parteneriate, EA SPORTS FC a extins parteneriatele existente, inclusiv Ligue 1 McDonald’s, anunțând mai multe adăugiri în joc și reînnoiri de parteneriate care vor îmbunătăți experiența în joc a cluburilor franceze pentru fani. De la cele mai recente includeri de stadioane (Stade Bollaert-Delelis și Orange Velodrome Stadium) până la reînnoirea unui parteneriat de lungă durată cu Olympique de Marseille (OM) printr-o înțelegere pe mai mulți ani. Parteneriatul va încerca să sprijine programul OM Next Gen & FC FUTURES, care este planul EA SPORTS FC de a investi semnificativ în fotbalul la nivel de comunitate prin inovarea produselor, investițiile în comunitate și inițiativele partenerilor în bazele fotbalului. Mai multe informații vor fi dezvăluite mai târziu în cursul anului.

Parteneriatul EA SPORTS FC cu AS Roma va aduce în joc atât echipa masculină, cât și cea feminină. FC 25 reprezintă prima dată când cluburile feminine vor fi prezente în modul Career, inclusiv în primele cinci ligi feminine – Barclays Women’s Super League, Arkema Première Ligue, National Women’s Soccer League, Google Pixel Frauen-Bundesliga, Liga F și prestigioasa competiție UEFA Women’s Champions League. Aceste parteneriate contribuie pentru ca FC 25 să devină un joc ce atinge paritatea cu fotbalul masculin în toate modurile de joc și contribuie în continuare la angajamentul EA SPORTS FC de a dezvolta jocul feminin.

EA SPORTS FC 25 nu va prezenta doar cei mai noi jucători și competiții, ci va aduce și 21 de legende istorice masculine și feminine în joc sub forma Heroes și ICONs. 13 noi fotbaliști extrem de buni se alătură celor mai noi Heroes din Ultimate Team, inclusiv Eden Hazard, Maicon, Tim Howard și Laura Georges, în timp ce 8 noi ICONs adăugate la FC 25 includ superstarul galez recent retras Gareth Bale, renumitul mijlocaș japonez Aya Miyama și unul dintre cei mai celebri portari ai lumii, Gianluigi Buffon. Lista completă a ICON-urilor cuprinde:

  • Gareth Bale
  • Lotta Schelin
  • Lilian Thuram
  • Gianluigi Buffon
  • Nadine Angerer
  • Marinette Pichon
  • Julie Foudy
  • Aya Miyama

Susținut de peste 300 de parteneri globali de fotbal, FC 25 va prezenta peste 19.000 de sportivi din peste 700 de cluburi și 30 de ligi, care vor juca pe mai bine de 120 de stadioane din lumea reală. Această autenticitate de bază transcende în jocul FC 25 prin introducerea FC IQ, un motor tactic reimaginat care redefinește modul în care echipele joacă, oferind mai mult control strategic, recunoașterea rolurilor individuale ale jucătorilor, caracteristici mai precise ale mișcării jucătorilor definite de HyperMotionV și coechipieri mai inteligenți pentru a valorifica fiecare joc. Tehnologia HyperMotionV va fi disponibilă numai în versiunile de PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC ale jocului.

EA SPORTS FC 25 va fi disponibil, începând cu 27 septembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (EA App, Steam și Epic Games Store).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News