VIDEO: Ce îmbunătățiri vizuale va aduce FIFA 23

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2022
VIDEO: Ce îmbunătățiri vizuale va aduce FIFA 23
Foto: EA Sports

EA Sports a publicat un nou material video dedicat viitorului FIFA 23, ultimul titlu al seriei ce va fi realizat de echipele de la Electronic Arts. De această dată, avem parte de o descriere a modurilor în care a fost îmbunătățită experiența vizuală a unui meci redat în FIFA 23, atât pe stadion, cât și în afara acestuia.

Spre exemplu, terenul de joc efectiv a suferit un upgrade vizibil, ce adaugă multiple niveluri de înălțime a ierbii, dar și posibilitatea ca aceasta să fie deteriorată pe parcursul unei partide. Iar urmele de acest fel vor rămâne vizibile până la finalul meciului. De asemenea, a fost îmbunătățită reprezentarea umbrelor, atât pentru baloane, cât și pentru fotbaliști, conferindu-le acestora un aspect mai realist.

Și în afara terenului, lucrurile se vor schimba în bine: meciurile vor fi precedate de prezentări mai spectaculoase, ce combină cadre cu stadionul și publicul, porțiuni noi de comentariu și secvențe rapide din meciuri emblematice ce au avut loc acolo în trecut.

În cadrul meciurilor de fotbal masculine vor putea oficia, în FIFA 23, și arbitre, al căror aspect va fi, de asemenea, îmbunătățit. Începătorii vor avea parte de elemente noi grafice, pentru a-i familiariza mai rapid cu modul în care trebuie să paseze și să șuteze.

Atât aspectul, cât și diversitatea publicului vor fi îmbunătățite, alături de unghiurile din care va fi redată acțiunea. Astfel, reluările golurilor promit să fie mai spectaculoase, cu tranziții cinematice, precum și cu posibilitatea de a afișa informații despre șut, puterea acestuia etc. cu ajutorul unor elemente AR suprapuse peste imagini. Nu în ultimul rând, plasele porților au fost refăcute, reacționând mult mai realist la șuturi.

FIFA 23 va fi disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PS4 și Xbox One începând cu 30 septembrie 2022.

Sursa: EA Sports FIFA YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News