VIDEO: Son and Bone – Gameplay Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 15.08.2024
VIDEO: Son and Bone - Gameplay Trailer
Foto: TeamKill Media

TeamKill Media, echipa din spatele jocului Quantum Error, a lansat un gameplay trailer pentru Son and Bone, noul său first person shooter dezvoltat pentru PlayStation 5.

După cum puteți vedea și în secvențele de mai jos, accentul urmează să fie pus pe acțiunea furibundă: șeriful Sam Judge va fi nevoit să-și folosească întregul arsenal pentru a reduce la tăcere hoarde interminabile de dinozauri și alți monștri, care mai de care mai amenințători, ba chiar dotați și cu tot felul de abilități și arme SF.

Producătorii promit un first person shooter rapid, old-school, în care se vor regăsi însă și mecanici de joc moderne, precum eschivele de tip “dash”, posibilitatea de a executa sărituri duble sau utilizarea unui soi de grappling hook cu look futurist, pentru a te deplasa mai eficient și pentru a-ți ataca inamicii de la înălțime.

Personajul central nu va mai pierde timpul cu reîncărcarea armelor, această mecanică de joc fiind eliminată în favoarea unui gameplay mai fluent, cu un ritm ridicat al acțiunii. În schimb, va avea la dispoziție așa-numitele Judgments, mișcări cu care își poate executa câte un inamic dintr-o singură lovitură, în stilul recentelor DOOM (2016) și DOOM Eternal.

Este promisă și o varietate destul de mare de „carne de tun”, cu numeroase tipuri de dinozauri, de la raptori și până la giganticii T-Rex, dar și o selecție bogată de arme, din diferite ere istorice, de la revolvere și până la lansatoare de rachete.

Povestea din Son and Bone îi va pune pe jucători în pielea șerifului Sam Judge, care investighează atacul unei ferme din orășelul Patchwork, Montana, de către un grup de bandiți cunoscuți. Determinat să îi aducă pe răufăcători în fața justiției și să salveze ostaticii, șeriful se găsește însă transportat, prin metode misterioase, într-o altă lume, unde creaturile preistorice și dinozaurii fac legea.

Conform trailer-ului de mai sus, Son and Bone urmează să fie lansat, pentru PlayStation 5, „foarte curând” în cursul acestui an. Cine știe, poate acest „foarte curând” înseamnă chiar săptămâna viitoare, cu ocazia Gamescom 2024.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News