VIDEO: Peste 35 de minute de STALKER 2: Heart of Chornobyl. „Deep Dive” alături de echipa producătoare

Autor: Cosmin Aionita | 14.08.2024
VIDEO: Peste 35 de minute de STALKER 2: Heart of Chornobyl. „Deep Dive” alături de echipa producătoare
Foto: GSC Game World

GSC GameWorld a publicat promisul material video extins, de tip “Developer Deep Dive”, pentru jocul STALKER 2: Heart of Chornobyl. Producătorul ucrainean a promis că va lansa un asemenea material video atunci când a anunțat cea mai recentă amânare a datei de lansare a jocului STALKER 2: Heart of Chornobyl, la sfârșitul lunii trecute.

Realizat în colaborare cu Xbox, acest “Developer Deep Dive” reprezintă o incursiune de aproape 36 de minute în universul viitorului STALKER 2, prezentând secvențe din joc, o privire de ansamblu asupra lumii de joc, a celor 20 de regiuni pe care le vom putea explora (unele familiare deja pentru cei care au încercat jocurile precedente din serie), a elementelor de gameplay care diferențiază acest titlu de altele similare, asupra modului în care au fost realizate secvențele cinematice, dar și un quest complet, desfășurat în regiunea mlăștinoasă a zonei de excludere.

Nu în ultimul rând, prin intermediul acestui material video, puteți face cunoștință cu câteva figuri marcante responsabile pentru dezvoltarea jocului: Mariia Grygorovych, director de creație în cadrul echipei de la GSC Game World, Ivgen Grygorovych, regizorul jocului STALKER 2, Dzmitry Anoshka, Level Art Team Lead, și Ingwar Dovgoteles, liderul echipei care se ocupă de secvențele cinematice din joc. Nu uitați să activați subtritările în limba engleză, prezentările dezvoltatorilor fiind realizate în limba ucraineană.

Cel mai mare joc realizat de producătorii ucraineni până acum

STALKER 2: Heart of Chornobyl este cel mai mare proiect dezvoltat vreodată de studioul GSC GameWorld, iar studioul își dorește să realizeze un joc cu o atmosferă foarte apăsătoare, așa cum au fost Shadow of Chernobyl, Clear Sky și Call of Pripyat la vremea lor.

GSC Game World intenționează să pună la dispoziția comunității uneltele de modding necesare pentru a crea noi experiențe și tipuri de joc, STALKER 2 fiind dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 5.

STALKER 2: Heart of Chornobyl va fi lansat pe 20 noiembrie 2024, în variante pentru Xbox Series X|S și PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG). Shooter-ul celor de la GSC Game World urmează să fie inclus și în abonamentele Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Sursa: GSC GameWorld YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News