STALKER 2: Heart of Chornobyl a fost amânat din nou. Care este noua dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2024
STALKER 2: Heart of Chornobyl a fost amânat din nou. Care este noua dată de lansare
Foto: GSC GameWorld

GSC GameWorld a anunțat că STALKER 2: Heart of Chornobyl va mai întârzia un pic: lansarea, programată inițial pentru 5 septembrie, a fost amânată până pe 20 noiembrie, oferindu-le astfel producătorilor două luni suplimentare pentru a finisa jocul și a elimina bug-uri.

Știm că s-ar putea să fiți obosiți după atât de multă așteptare și apreciem cu adevărat răbdarea voastră. Aceste două luni suplimentare ne vor da șansa de a elimina “anomaliile neașteptate” (sau, mai simplu, bug-urile, după cum le spuneți voi). Suntem mereu recunoscători pentru susținerea și înțelegerea de care ați dat dovadă, înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem nerăbdători sa lansam jocul, în sfârșit, și ca voi să aveți ocazia de a-l experimenta pe pielea voastră.

– Yevhen Grygorovych, Game Director în cadrul GSC Game World

De asemenea, studioul din Ucraina a confirmat că, pe 12 august, va fi publicat un STALKER 2 Developer Deep Dive, realizat în colaborare cu Xbox, care va prezenta o varietate de conținut nemaivăzut până acum: secvențe din joc, o privire de ansamblu asupra lumii de joc, a locațiilor pe care le vom putea vizita, gameplay, secvențe cinematice, un quest complet, dar și materiale de tip “behind the scenes” din timpul procesului de dezvoltare.

STALKER 2: Heart of Chornobyl este cel mai mare proiect dezvoltat vreodată de studioul GSC GameWorld, iar studioul își dorește să realizeze un joc cu o atmosferă foarte apăsătoare, așa cum au fost Shadow of Chernobyl, Clear Sky și Call of Pripyat la vremea lor.

GSC Game World intenționează să pună la dispoziția comunității uneltele de modding necesare pentru a crea noi experiențe și tipuri de joc, STALKER 2 fiind dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 5.

STALKER 2: Heart of Chornobyl va fi lansat pe 20 noiembrie 2024, în variante pentru Xbox Series X|S și PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG). Shooter-ul celor de la GSC Game World urmează să fie inclus și în abonamentele Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News