Borderlands 4 va fi lansat în 2025

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2024
Borderlands 4 va fi lansat în 2025
Foto: 2K

2K și studioul Gearbox Software s-au folosit de Gamescom 2024 pentru a dezvălui Borderlands 4, următorul capitol al seriei care a consacrat genul “looter shooter”. Borderlands 4 urmează să fie lansat pe parcursul anului calendaristic 2025 (în cadrul anului fiscal 2026 al publisher-ului Take-Two Interactive) în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, prin Steam și Epic Games Store. Pagina oficială de Steam a jocului este deja disponibilă.

Al patrulea titlu numerotat din serie și al șaptelea joc din această sagă, Borderlands 4 promite să-și ducă jucătorii pe o nouă planetă, nemaivăzută până acum. Aceștia vor intra din nou în rolurile de “vault hunters”, în căutarea secretelor unei comori de origine extraterestră.

Împreună cu echipa de la Gearbox, am dorit să realizăm foarte multe prin intermediul seriei Borderlands, încă de când am introdus genul “looter shooter” cu ajutorul primului titlu. Noi toți cei de la Gearbox avem gânduri ambițioase în legătură cu Borderlands 4 și investim tot ceea ce avem pentru a duce tot ceea ce iubim în legătură cu Borderlands la un nou nivel prin intermediul acestui joc, în direcții noi și entuziasmante.

– Randy Pitchford, fondator și președinte al Gearbox Entertainment Company

Peste 87 de milioane de jocuri vândute

Începută în 2009, seria Borderlands s-a vândut în peste 87 de milioane de exemplare până în prezent, bucurându-se de succes atât în rândurile fanilor, cât și ale criticilor de specialitate. Jocurile Borderlands s-au făcut remarcate grație personajelor de neuitat, unui puternic și ambițios simț al umorului, dar și datorită arsenalului aproape nesfârșit de arme pus la dispoziția jucătorilor.

Borderlands 4 va fi lansat în cursul anului 2025, în ediții pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S, dar și pe PC, prin Steam și Epic Games Store.

Borderlands 4
Foto: 2K

Sursa: 2K

Urmărește Go4Games.ro pe Google News