Un nou mod pentru Skyrim le permite utilizatori să mângâie cățeii din joc

Autor: Vlad Ionescu | 09.04.2021
Un nou mod pentru Skyrim le permite utilizatori să mângâie cățeii din joc

Cu aproape un deceniu scurs de la apariția pe piață a titlului, jucătorii de The Elder Scrolls V: Skyrim pot mângâia câinii, în sfârșit, datorită unui nou mod. Comunitatea de modding pentru Skyrim este una dintre cele mai active dintre toate jocurile. Spre exemplu, modderii au creat conținut de dimensiunile unui veritabil pachet DLC, au implementat personaje noi, cu voci înregistrate, iar unii chiar au realizat un întreg joc folosind motorul grafic și instrumentele disponibile în Skyrim.

Datorită listei variate de moduri disponibile, jucătorii pot revizita aventura din Skyrim cu un stil de joc diferit de fiecare dată. În timp ce majoritatea modurilor adaugă de obicei o armă nouă, un skin sau ceva care să transforme dragonii din joc în Thomas the Tank Engine, unii pot schimba complet modul în care utilizatorii experimentează jocul. Un exemplu este modul multiplayer introdus cu câțiva ani în urmă, care permitea jucătorilor să se aventureze împreună prin Skyrim împreună, precum în Elder Scrolls Online. Unele moduri adaugă elemente de supraviețuire captivante, în timp ce altele revizuiesc progresul și abilitățile eroului.

Un modder a făcut această funcție activă în joc!

Modder-ul Jayserpa a partajat un mod numit Pet The Dog, care adaugă animații de mângâiere a cățeilor din joc pentru personajul jucătorului. Odată instalat, tot ce trebuie să facă un jucător este să se îndrepte, neînarmat (și fără magi sau pumni echipați), către un câine și să apese un buton pentru a începe animațiile. Există trei animații în total: una pentru fiecare dintre cazurile în care câinele este așezat, în picioare sau culcat. Jucătorul trebuie să fie în fața câinelui pentru ca animația să fie afișată corect. În caz contrar, eroul va începe să mângâie mai degrabă aerul decât câinele. Jayserpa a declarat că are de gând să aplice îmbunătățiri acestui mod.

Deși momentan animațiile sunt doar pentru câini, Jayserpa lucrează la un mod mai mare care va permite mângâierea altor animale și NPC-uri. În plus, modul funcționează acum numai atunci când este folosită camera third person.

Sursa: Rock Paper Shotgun

Urmărește Go4Games.ro pe Google News