Shadows: Awakening, joc gratuit oferit de GOG. Au început reducerile de vară

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2024
Shadows: Awakening, joc gratuit oferit de GOG. Au început reducerile de vară
Foto: Kalypso Media

Good Old Games (GOG.com) a dat startul campaniei reducerilor de vară. Astfel, până pe 10 iulie 2024, pe GOG veți găsi peste 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse cu până la 95%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă și un joc gratuit – Shadows: Awakening –, pe care îl puteți obține accesând GOG.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Shadows Awakening

Shadows: Awakening este un RPG single player redat dintr-o perspectiva isometrică, cu lupte tactice desfășurate în timp real. Jucătorii preiau controlul asupra lui The Devourer, un demon originar din Shadow Realm, care trebuie să consume sufletele eroilor doborâți pentru a face față în aventura care îl așteaptă.

Atenție însă: Shadows: Awakening mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 50 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News