Rise of the Ronin beneficiază de o versiune demo gratuită

Autor: Cosmin Aionita | 25.07.2024
Rise of the Ronin beneficiază de o versiune demo gratuită
Foto: Sony Interactive Entertainment

Prin intermediul PlayStation Blog, Fumihiko Yasuda, Game Producer & Director în cadrul echipei Team Ninja, a anunțat că jocul său Rise of the Ronin, disponibil în exclusivitate pentru PlayStation 5, dispune acum de o versiune demo gratuită.

Demo-ul Rise of the Ronin poate fi descărcat gratuit de pe PlayStation Store și oferă jucătorilor posibilitatea de a încerca porțiunea de început a jocului, inclusiv bătălia cu Gonzo. Progresul înregistrat în această versiune demo poate fi preluat și în varianta completă a jocului, dacă jucătorul alege să o achiziționeze.

Jocul, produs de Team Ninja, este un action RPG open world, cu accentul pus pe lupte, a cărui acțiune are loc într-o perioadă tulbure din istoria Japoniei: spre sfârșitul secolului al XIX-lea, atunci când țara se zbătea sub conducători opresivi, amenințată de boli necruțătoare și de influențele venite dinspre occident, cu un război civil gata de a fi pornit între shogunatul Tokugawa și facțiunile potrivnice.

În acest cadru narativ, jucătorii intră în pielea unui Ronin, un războinic ce nu răspunde în fața niciunui stăpân și este liber sa ia propriile decizii. Producătorii și-au propus să îmbine povestea de inspirație istorică cu scenele de luptă spectaculoase caracteristice jocurilor Team Ninja (vezi Nioh sau chiar seria Ninja Gaiden).

Rise of the Ronin este disponibil în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News