Urmăriți în direct Xbox Partner Preview. Microsoft dezvăluie noi jocuri pentru Xbox și PC

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2024
Urmăriți în direct Xbox Partner Preview. Microsoft dezvăluie noi jocuri pentru Xbox și PC
Foto: Microsoft

Aici veți putea urmări în direct, pe 17 octombrie 2024, cu începere de la 20:00 (ora României), o nouă ediție a formatului Xbox Partner Preview, utilizat de Microsoft pentru promovarea jocurilor provenite de la publisherii parteneri pentru consolele Xbox, PC-urile echipate cu Windows 10 și Windows 11, dar și abonamentelor Game Pass aferente acestor platforme.

Conform descrierii oficiale, pentru acest episod Xbox Partner Preview a fost pregătită o combinație de jocuri noi de la parteneri precum Remedy Entertainment, SEGA, sau 505 Games, cu peste 12 trailere și materiale video, însumând aproximativ 25 de minute de conținut.

Ce jocuri vor fi prezente în cadrul Xbox Partner Preview

Astfel, pe parcursul acestui episod al Partner preview, veți putea arunca o privire asupra primelor secvențe de gameplay din The Lake House, viitorul expansion pack pentru Alan Wake 2, dar veți avea parte și de un nou trailer pentru Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (următorul titlu al seriei de la SEGA), precum și de un material cu mai mulți boși din jocul de acțiune dark-fantasy soulslike Wuchang: Fallen Feathers, de la 505 Games. Pe lângă acestea, sunt promise multiple premiere mondiale și alte titluri care vor sosi pe consolele Xbox, pe PC-urile cu Windows și în cadrul abonamentelor Game Pass.

Acestea vor varia de la dezvăluiri de jocuri complet noi, la confirmările anumitor date de lansare, și până la segmente noi de gameplay din titluri viitoare. Xbox Partner Preview va putea fi urmărit chiar aici, pe 17 octombrie 2024, cu începere de la 20:00 (ora României).

Sursa: Xbox Wire, IGN YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News