Toem și The Last Stand: Aftermath, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2024
Toem și The Last Stand: Aftermath, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. Astfel, până pe 26 septembrie 2024, la ora 18:00, puteți revendica în mod gratuit jocurile Toem și The Last Stand: Aftermath. Odată revendicate, acestea vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

În Toem, totul depinde de fotografiile pe care le realizezi, pe parcursul unei încântătoare expediții printr-o lume desenată de mână. Poți discuta cu tot felul de personaje fermecătoare și le poți rezolva problemele cu câteva fotografii bine realizate.

Toem poate fi revendicat fără niciun cost suplimentar, doar până pe 26 septembrie 2024, la ora 18:00, prin intermediul Epic Games Store, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/toem și apoi selectând butonul marcat “Get”.

The Last Stand: Aftermath este un nou joc single player de tip rogue-lite, cu elemente de acțiune și aventură, de la Con Artist Games, creatorii lui The Last Stand: Union City. De această dată, protagonistul este infectat cu un virus care îl transformă, încet, în zombie, fiind astfel nevoit să exploreze un univers post-apocaliptic în încercarea de a găsi leacul și de a aduce speranță coloniei din care face parte.

The Last Stand: Aftermath poate fi revendicat fără niciun cost suplimentar, doar până pe 26 septembrie 2024, la ora 18:00, prin intermediul Epic Games Store, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/the-last-stand-aftermath și apoi selectând butonul marcat “Get”.

Încă un joc gratuit pregătit pentru săptămâna viitoare

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu încă un astfel de titlu: The Spirit and the Mouse.

Până atunci însă, puteți revendica Toem și The Last Stand: Aftermath drept jocuri gratuite până pe 26 septembrie 2024, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News