The Lord of The Rings: Gollum, trailer familiar pentru fani la The Game Awards 2021

Autor: Cosmin Aionita | 15.12.2021
The Lord of The Rings: Gollum, trailer familiar pentru fani la The Game Awards 2021
Foto: Nacon / Daedalic Entertainment

În cadrul The Game Awards 2021, publisher-ul Nacon, împreună cu studioul producator Daedalic Entertainment, au publicat un nou trailer pentru The Lord of The Rings: Gollum, joc a cărui lansare este programată pentru anul viitor.

Gollum, o nouă viziune asupra universului Lord of the Rings

Producătorii promit că noul joc va rămâne fidel poveștii autorului J.R.R Tolkien, dar va prezenta viziunea proprie a celor de la Daedalic Entertainment asupra universului și asupra personajului central. Chiar și în aceste condiții, trailer-ul de mai sus prezintă un personaj foarte familiar pentru cei care au urmărit adaptările pentru marile ecrane realizate de Peter Jackson, spre exemplu.

Daedalic Entertainment a pornit la drum cu acest proiect folosind motorul grafic Unreal Engine 4, însă, cel mai probabil, va face tranzitia catre noua versiune Unreal Engine 5 până în momentul apariției jocului pe piață.

The Lord of the Rings: Gollum urmează să fie lansat în cursul anului 2022, în ediții pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, dar și pentru PC.

Sursa: Daedalic Entertainment YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News