Mortal Kombat 1 se pregătește de expansion-ul Khaos Reigns. Când se lansează și ce include

Autor: Cosmin Aionita | 30.07.2024
Mortal Kombat 1 se pregătește de expansion-ul Khaos Reigns. Când se lansează și ce include
Foto: WB Games / NetherRealm Studios

WB Games, alături de NetherRealm Studios, au dezvăluit expansion pack-ul Khaos Reigns pentru Mortal Kombat 1. Programat pentru 24 septembrie 2024, Mortal Kombat 1: Khaos Reigns va aduce o nouă porție de Story Mode, în care pacea impusă de zeul Liu Kang este amenințată de titanul Havik, precum și Kombat Pack 2, cu acces la șase luptători suplimentari.

Kombat Pack 2 va aduce versiuni reimaginate a trei personaje clasice din universul Mortal Kombat: Noob Saibot, interpretat de Kaiji Tang, alături de Cyrax și Sektor, acum femei interpretate de Enuka Okuma, respectiv Erika Ishii. Acești trei luptători vor fi disponibili chiar din ziua lansării expansion-ului Khaos Reigns, de pe 24 septembrie.

Incluși în Kombat Pack 2 vor fi și trei luptători “invitați speciali”: Ghostface, din seria Scream, interpretat de Roger L. Jackson; T-1000, cyborg-ul realizat din metal-lichid din filmul Terminator 2: Judgment Day, interpretat de actorul Robert Patrick; și Conan Barbarul, bazat pe înfățișarea actorului Arnold Schwarzenegger din filmul omonim. Aceste trei personaje vor fi disponibile ulterior.

Mai mult, odată cu lansarea lui Khaos Reigns, jocul va primi un nou set de mișcări finale – Animalități –, care vor fi disponibile în mod gratuit pentru toți posesorii lui MK 1. De asemenea, toți jucătorii de Mortal Kombat 1 au acces chiar acum la un skin gratuit pentru personajul Scorpion, MK95 Scorpion, inspirat din filmul Mortal Kombat din 1995.

Expansion-ul Mortal Kombat 1: Khaos Reigns va fi lansat pe 24 septembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (la un preț echivalent cu 49,99€) și Nintendo Switch (la un preț echivalent cu 39,99€). De asemenea, va exista și Mortal Kombat 1: Khaos Reigns Bundle, disponibil la un preț echivalent cu 59,99€ pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și 49,99€ pentru Nintendo Switch, care va include, pe lângă expansion, și jocul de bază, alături de primul Kombat Pack.

Toate precomenzile vor fi răsplătite cu patru skin-uri noi, disponibile din ziua lansării: Wedding Scorpion, Empress Mileena și versiunile clasice din Ultimate Mortal Kombat 3 ale personajelor Sub-Zero și Noob Saibot.

Mortal Kombat 1 Khaos Reigns
Foto: WB Games / Netherrealm Studios

Sursa: WB Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News