Jocuri noi precum Silent Hill 2, FragPunk, Simulakros și Starship Troopers: Extermination primesc suport DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 09.10.2024
Jocuri noi precum Silent Hill 2, FragPunk, Simulakros și Starship Troopers: Extermination primesc suport DLSS
Foto: NVIDIA

Săptămâna aceasta, noi jocuri sunt lansate cu o mulțime de tehnologii RTX, precum Ray Tracing sau suport DLSS, alăturându-se celor peste 600 de jocuri și aplicații îmbunătățite cu RTX.

Silent Hill 2: În urma primirii unei scrisori de la soția sa decedată, James se întoarce în orășelul Silent Hill. Ceea ce descoperă însă este un oraș fantomă, plin de monștri înfricoșători și învăluit în ceața deasă. Înfruntă monștrii și rezolvă enigmele în acest remake al Silent Hill 2, realizat de studioul Bloober Team pentru Konami. Jocul, realizat pe baza Unreal Engine 5, este disponibil cu suport pentru DLSS Super Resolution, pentru creșterea performanței.

FragPunk: De la Bad Guitar Studio, acest shooter dinamic 5v5 cu eroi debutează în versiune closed beta pe 10 octombrie. Înscrie-te pe Steam pentru a avea șansa de a fi invitat. Jocul dispune de power cards care schimbă regulile fiecărei runde! Alege-ți eroul, armele și selectează dintr-o varietate de cărți care schimbă dramatic regulile de luptă. Nu există două runde de FragPunk la fel – cu excepția modului în care o serie întreagă de efecte ray-traced, DLSS Frame Generation și DLSS Super Resolution vor crește semnificativ performanța, în timp ce NVIDIA Reflex face jocul și mai responsiv. DLSS 3 cu Frame Generation poate crește performanța de 2,8 ori în medie în rezoluție 4K, cu fiecare setare grafică împinsă la maximum.

Simulakros: Descoperă o lume futuristă a roboților și a inteligenței artificiale avansate în third-person shooter-ul cu elemente rogue-lite creat de Dear Villagers și Sirio Games. În timp ce CORP caută să dezvolte arma supremă, tu și un hacker misterios trebuie să le distrugeți planurile, întorcând androizii de luptă împotriva lor. Pe PC-urile și laptop-urile echipate cu plăci video din seria GeForce RTX 40, gamerii pot activa DLSS Frame Generation, DLSS Super Resolution și NVIDIA Reflex, îmbunătățind experiența de joc. Jocul se lansează pe 10 octombrie, dar demo-ul este disponibil pe Steam chiar acum.

Starship Troopers: Extermination: Pe 11 octombrie, first-person shooter-ul co-op cu 16 jucători, dezvoltat de Offworld Industries, îi va introduce pe jucători în Deep Space Vanguard, o divizie de elită a Forțelor Speciale a Infanteriei Mobile. Recucerește și reconstruiește baze, construiește rafinării și îndeplinește o mulțime de alte obiective suplimentare pentru a prelua controlul planetei și pentru a elimina amenințarea extraterestră. Dacă ai un GPU sau un laptop echipat cu un model GeForce RTX seria 40, poți activa DLSS 3 cu Frame Generation și Super Resolution care să te ajute în luptele tale, oferind performanță superioară.

În plus, puteți arunca o privire la acest PC personalizat Fortnite RTX LEGO, proiectat și construit de modder-ul czuga. El a îmbinat pasiunea pentru Fortnite, LEGO, GeForce RTX și ray tracing într-un PC de colecție unic. Acesta dispune de un GeForce RTX 4080 SUPER, răcire cu apă, peste 1000 de cărămizi LEGO și seturile LEGO Fortnite lansate recent. Cu GPU-urile GeForce RTX poți duce experiența Fortnite la un nivel complet nou, datorită includerii DLSS și NVIDIA Reflex, iar în modurile de joc LEGO din Fortnite, imaginile sunt aproape fotorealiste cu fiecare setare activată la maximum.

În cele din urmă, God of War Ragnarök a fost lansat luna trecută cu suport pentru DLSS 3 și Reflex, oferind experiența definitivă pe PC. DLSS 3 oferă o performanță în medie de două ori mai rapidă la setările maxime 4K. Urmărește-l în acțiune în clipul de mai jos, despre performanța DLSS 3.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News