GeForce Now oferă acum nu mai puțin de 2000 de jocuri în cloud

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2024
GeForce Now oferă acum nu mai puțin de 2000 de jocuri în cloud
Foto: NVIDIA

Serviciul de cloud gaming GeForce Now a avut parte de un drum lung de când a ieșit din beta, având colaborări cu publisheri mari, cât și cu studiouri mici, pentru a duce jocurile lor în cloud, devenind astfel mai accesibile pentru mai mulți gameri din întreaga lume. Biblioteca de titluri compatibile cu GeForce Now numără acum 2000 de jocuri, cu peste 100 de titluri free-to-play, jocuri intense grafic AAA și peste 120 de titluri din serviciul PC Game Pass.

2000 de jocuri care pot fi jucate pe mai multe dispozitive, la calitate GeForce RTX din cloud, chiar și fără un dispozitiv special dedicat jocurilor video. Iar lucrurile nu se vor opri aici: Black Myth: Wukong, mult așteptatul RPG, va sosi în cloud via GeForce Now chiar atunci când va fi lansat, pe 20 august. Cu o ofertă atât de largă, există opțiuni pentru fiecare gamer, iar update-urile vor continua să aducă jocuri noi în fiecare săptămână.

Vă reamintim că încă este activă campania de 50% reducere: abonamentele de 1 lună și de 6 luni pentru abonamentele GeForce Now Priority și Ultimate pot fi achiziționate la jumătate de preț pentru o perioadă limitată.

Lista de jocuri adăugate pe GeForce Now săptămâna aceasta:

  • Warhammer 40,000: Speed Freeks (Steam)
  • Prince of Persia: The Lost Crown (Steam)
  • Ratten Reich (Steam)
  • Nine Sols (Steam)
  • Visions of Mana Demo (Steam)
jocuri GeForce Now
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News