DLSS în două jocuri noi. Un nou driver Game Ready disponibil pentru utilizatorii GeForce

Autor: Cosmin Aionita | 07.08.2024
DLSS în două jocuri noi. Un nou driver Game Ready disponibil pentru utilizatorii GeForce
Foto: NVIDIA

Săptămâna aceasta, două titluri noi beneficiază de performanță îmbunătățită cu ajutorul tehnologiilor NVIDIA DLSS și Reflex. Astfel, pregătiți-vă pentru Hunt: Showdown 1896 de la Crytek, cu suport pentru NVIDIA DLSS Super Resolution. Fie solo, fie alături de prieteni, gamerii care folosesc o soluție video GeForce RTX vor avea posibilitatea să activeze NVIDIA DLSS Super Resolution astfel încât să sporească performanța în fiecare meci.

Daca vrei să încerci altceva, în Level Zero: Extraction propune o experiență horror shooter PvP sau PvE. Dezvoltat de Doghowl Games și tinyBuild, jocul va fi disponibil cu suport pentru DLSS 3 și NVIDIA Reflex.

Mai mult, un nou update pentru NVIDIA app beta este disponibil acum, cu funcții suplimentare cerute de utilizatori, precum Display Settings, RTX Video Super Resolution, RTX Video HDR Sliders și alte astfel de opțiuni. NVIDIA app vă poate ține PC-ul actualizat la zi cu cele mai noi drivere GeForce Game Ready și NVIDIA Studio și permite identificarea și instalarea rapidă a aplicațiilor NVIDIA precum GeForce Now, NVIDIA Broadcast și NVIDIA Omniverse.

Iar utilizatorii NVIDIA app beta încă beneficiază de posibilitatea de a obține o lună gratuită de PC Game Pass. Multe dintre titluri incluse în acest abonament sunt îmbunătățite cu NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și efecte ray-traced.

De asemenea, setări optime printr-un singur click prin GeForce Experience și NVIDIA app te lasă să configurezi automat opțiunile din jocuri conform hardware-ului folosit astel încât să ai parte de gameplay optimizat și fluent. Peste 1200 de titluri sunt suportate, iar de la ultimul driver Game Ready a adăugat încă 5 astfel de jocuri:

  • Chained Together
  • Dungeonborne
  • Once Human
  • Stormgate
  • The First Descendant
DLSS NVIDIA
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News