Black Myth: Wukong Benchmark Tool este disponibil acum în mod gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 13.08.2024
Black Myth: Wukong Benchmark Tool este disponibil acum în mod gratuit
Foto: Game Science

Cu numai o săptămână rămasă până la apariția jocului Black Myth: Wukong, Game Science a lansat o unealtă de benchmark bazată pe acesta, menită să testeze performanța diferitelor configurații de PC, precum și compatibilitatea cu cât mai multe componente.

Acest tool este disponibil în mod gratuit pe Steam, sub denumirea de Black Myth: Wukong Benchmark Tool, și nu necesită achiziția jocului propriu-zis pentru a fi rulat. De asemenea, unealta de benchmark nu este jucabilă, însă producătorii de la Game Science dau asigurări că rezultatele obținute cu acest test ar trebui să fie apropiate de performanța din jocul propriu-zis Black Myth: Wukong, chiar dacă nu îi vor reflecta în întregime experiența de gameplay din momentul lansării.

Aplicația de benchmark pune la dispoziția utilizatorilor o gamă largă de setări vizuale, pornind de la obișnuitele niveluri calitative ale elementelor grafice și până la activarea opțiunii „Full Ray Tracing”. De asemenea, această unealtă de testare include suport pentru tehnologiile uzuale de upscaling/reconstrucție precum NVIDIA DLSS/DLAA și AMD FSR.

Black Myth: Wukong va fi disponibil începând cu 20 august 2024, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC (prin Steam și Epic Games Store). Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi, drept bonus, item-ul in-game “Trailblazer’s Scarlet Gourd”.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News