Assassin’s Creed Shadows este numele viitorului joc al seriei. Când va fi dezvăluit oficial

Autor: Cosmin Aionita | 14.05.2024
Assassin’s Creed Shadows este numele viitorului joc al seriei. Când va fi dezvăluit oficial
Foto: Ubisoft

Zvonurile s-au adeverit încă o dată: după cum vă relatam chiar la începutul acestui an, Ubisoft a confirmat că următorul joc al seriei Assassin’s Creed va fi dezvăluit mâine, 15 mai 2024. Mai mult, compania a dezvăluit și numele oficial al acestui titlu: jocul cunoscut sub numele de cod Assassin’s Creed Codename Red va purta denumirea Assassin’s Creed Shadows.

Mai mult, o numărătoare inversă a pornit pe canalele de social media ale seriei Assassin’s Creed. Astfel, până la dezvăluirea de mâine, jucătorii sunt invitați să rezolve puzzle-ul clepsidrei, iar cei care reușesc vor fi răsplătiți.

Inițial, Assassin’s Creed Shadows a fost descris drept o nouă aventură open world cu puternice elemente de RPG. Jocul este dezvoltat de studioul Ubisoft Quebec (responsabil și pentru Assassin’s Creed Odyssey), cu Jonathan Dumont în rolul de director de creație. Acțiunea va fi plasată într-o perioadă istorică îndelung cerută de fani: Japonia feudală.

Conform leak-ului de la începutul acestui an, dezvăluirea lui Assassin’s Creed Shadows din mai va fi urmată de o prezentare a secvențelor de gameplay într-un viitor episod Ubisoft Forward (care ar fi programat pentru luna iulie 2024) și de lansarea jocului, stabilită pentru luna noiembrie 2024.

Assassin’s Creed Red
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News