Ubisoft pregătește Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition. Când va fi lansată această ediție aniversară

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2024
Ubisoft pregătește Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition. Când va fi lansată această ediție aniversară
Foto: Ubisoft

Ca surpriză pentru fani, Ubisoft a dezvăluit Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition, o ediție remasterizată a clasicului joc din 2003, care urmează să fie disponibilă începând cu 25 iunie 2024 pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (prin Ubisoft Connect, Epic Games Store și Steam).

Jocul urmărește aventurile lui Jade, o reporteriță de investigații, ce lucrează împreună cu o mișcare de rezistență pentru a dejuca o conspirație extraterestră. Jucătorii o controlează pe Jade și aliații acesteia și sunt nevoiți să rezolve puzzle-uri, să înfrunte inamici și să obțină dovezi sub formă de fotografii. Ediția inițială a jocului a fost regizată de Michel Ancel, creatorul seriei Rayman.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition va oferi suport pentru rezoluții de până la 4K, framerate de 60 de cadre pe secundă și numeroase îmbunătățiri precum o funcție de autosave, posibilitatea de a sări peste secvențele cinematice, suport complet pentru mouse, tastatură și controller, precum și salvări cross-platform, compatibile cu toate versiunile jocului, indiferent de platformă.

Pe lângă toate aceste update-uri, Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition adaugă și noul mod de joc Speedrun Mode, pentru o provocare suplimentară, peste 20 de achievement-uri și trofee noi, precum și o secțiune Anniversary Gallery, cu artwork-uri și clipuri video nemaivăzute până acum, care documentează procesul de dezvoltare a acestui joc.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition
Foto: Ubisoft

Nu în ultimul rând, aceasta ediție aniversară va include o misiune nouă, în care jucătorii au ocazia să afle mai multe detalii despre trecutul lui Jade, dar și despre legătura narativă dintre acest titlu și Beyong Good & Evil 2, joc aflat în continuare în dezvoltare. De asemenea, rezolvarea acestei misiuni va răsplăti jucătorii cu recompense cosmetice exclusive.

Mai mult, Ubisoft va colabora cu Limited Run Games pentru a lansa exemplare fizice ale acestui joc, precum și o ediție de colecție care va sosi foarte curând, precomenzile urmând să fie disponibile începând cu 12 iulie.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition va fi lansat pe 25 iunie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (prin Ubisoft Connect, Epic Games Store și Steam).

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News