Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat pe vechile PlayStation 4 și Xbox One

Autor: Cosmin Aionita | 07.08.2024
Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat pe vechile PlayStation 4 și Xbox One
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts și studioul Respawn Entertainment au anunțat că Star Wars Jedi: Survivor, joc disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC încă din primăvara anului trecut, va fi lansat foarte curând și pentru PlayStation 4 și Xbox One. Versiunile de PS4 și Xbox One își vor face apariția pe 17 septembrie 2024.

Star Wars Jedi: Survivor continuă povestea lui Cal Kestis, urmând să aibă loc la cinci ani de la evenimentele din jocul precedent al seriei. Protagonistul, încercând să dejoace planurile Imperiului, începe să simtă presiunea și responsabilitatea ce revine singurului supraviețuitor Jedi din galaxie.

Trecut de la rangul de Padawan la cel de Cavaler Jedi, Cal are la dispoziție noi abilități speciale, noi echipamente, moduri inedite de a folosi Forța, precum și stiluri de luptă noi cu lightsaber-ul. Pe parcursul aventurii sale, Kestis descoperă planete noi din galaxia Star Wars, fiecare cu propriile medii de joc, provocări și inamici noi, dar și vechi prieteni.

Star Wars Jedi: Survivor pentru PlayStation 4 și Xbox One va fi lansat pe 17 septembrie 2024. Precomenzile pentru versiunea de PS4 sunt disponibile prin PlayStation Store, la prețul de 239 lei. Jocul este deja disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: EA Star Wars X / Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News