Mafia: The Old Country, anunțat oficial la Gamescom 2024

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2024
Mafia: The Old Country, anunțat oficial la Gamescom 2024
Foto: 2K

Pe scena de la Gamescom 2024, 2K și studioul Hangar 13 au dezvăluit Mafia: The Old Country, un nou titlu al seriei ce urmează să fie lansat în cadrul anului calendaristic 2025 (pe parcursul anului fiscal 2026 al publisher-ului Take-Two Interactive). Noul joc Mafia va fi disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, prin intermediul Steam, o pagină oficială fiind deja accesibilă.

Povestea din The Old Country va provoca jucătorii să descopere originile crimei organizate din Sicilia anilor 1900. Producătorii promit că din The Old Country nu vor lipsi nici autenticitatea și nici dezvoltarea narativă caracteristice titlurilor seriei Mafia.

De-a lungul primelor trei titluri din seria Mafia, am făcut cunoștință jucătorilor cu această lume și diferitele ei ere, fiecare cu poveștile sale violente. În Mafia: The Old Country, ne întoarcem la origini cu ceea ce fanii își doresc de la această serie, cu o linie narativa liniară, dezvoltată, cu același feeling de film clasic cu mafioți, dar vizitând de această dată o locație nouă, totul oferit într-un pachet special gândit pentru fanii experiențelor imersive.

– Nick Baynes, președinte al studioului Hangar 13

Seria Mafia a debutat in 2002, înregistrând în cele peste două decenii de existență vânzări de nu mai puțin de 34 de milioane de exemplare pe PC și pe console. Fiecare titlu al seriei a fost apreciat pentru povestea dezvoltată și personajele interesante, prestațiile actorilor ce au dat viață acestor personaje, dar și pentru atenția la detalii în ceea ce privește oferirea unei experiențe autentice epocii în care avea loc acțiunea.

Pentru a celebra dezvăluirea noului Mafia, toate titlurile seriei sunt disponibile la prețuri reduse pe Steam până la data de 2 septembrie 2024.

Conform promisiunilor venite din partea producătorilor, noi detalii despre Mafia: The Old Country vor fi dezvăluite în luna decembrie a acestui an. Momentan, jocul se află în dezvoltare, iar lansarea sa va avea loc în cursul anului viitor.

Sursa: 2K

Urmărește Go4Games.ro pe Google News