Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale. Jocul va fi disponibil și pentru PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2024
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale. Jocul va fi disponibil și pentru PlayStation 5
Foto: Lucasfilm Games / Bethesda

Microsoft și Bethesda au ales scena de la Gamescom 2024 pentru a dezvălui un nou trailer pentru Indiana Jones and the Great Circle, precum și mult-așteptata dată de lansare a jocului: noua aventură a lui Indy, realizata de studioul Machine Games, va fi disponibilă începând cu 9 decembrie 2024, pe PC și consolele Xbox Series X|S. Jocul va fi inclus și în abonamentele Game Pass Ultimate și PC Game Pass. Marea surpriză a fost confirmarea apariției jocului și pentru PlayStation 5, cu o lansare programată pentru primăvara anului 2025.

Au fost dezvăluite, de asemenea, și edițiile speciale ale jocului, alături de bonusurile pe care le vor primi cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Indiana Jones and the Great Circle.

Ediții speciale și bonusuri

Astfel, cei care optează pentru o precomandă, indiferent de ediția aleasă, vor primi drept răsplată pachetul The Last Crusade Pack, care va include item-urile digitale Taveling Suit Outfit și Lion Tamer Whip. Aceste bonusuri vor fi disponibile și pentru cei care vor juca acest titlu prin intermediul serviciului Game Pass.

Indiana Jones and the Great Circle
Foto: Bethesda

Pe lângă varianta standard a jocului, Indiana Jones and the Great Circle va fi disponibil și în următoarele ediții speciale:

  • Premium Edition va include jocul de bază (în format fizic sau digital), acces prioritar la joc cu 3 zile mai devreme, pachetul DLC bazat pe poveste The Order of Giants (atunci când acesta va fi lansat), o carte cu artwork-uri în format digital, precum și item-ul digital Temple of Doom Outfit și pachetul The Last Crusade Pack. Posesorii versiunii standard vor putea achiziționa și un Premium Edition Upgrade.
Indiana Jones and the Great Circle
Foto: Bethesda
  • Collector’s Edition va include jocul de bază (cu codul imprimat pe o replică a relicvei Allmaker), acces prioritar la joc cu 3 zile mai devreme, o casetă de valori înaltă de 11” sub forma unui glob The Great Circle, o carcasă metalică de tip SteelBook, un jurnal al acestei aventuri noi, precum și tot conținutul din ediția Premium.
Indiana Jones and the Great Circle
Foto: Bethesda

Indiana Jones and the Great Circle va fi lansat pe 9 decembrie 2024 în versiuni pentru PC (Microsoft Store și Steam) și Xbox Series X|S. În primăvara anului 2025, jocul va sosi și pe PlayStation 5.

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News