God of War: Ragnarok sosește pe PC. Când va fi lansat și la ce preț

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2024
God of War: Ragnarok sosește pe PC. Când va fi lansat și la ce preț
Foto: Sony Interactive Entertainment

Cu ocazia celui mai recent episod State of Play, Sony Interactive Entertainment a dezvăluit următorul joc al companiei care va fi portat pe PC: God of War: Ragnarok, de la Santa Monica Studio. Acesta va fi adaptat pentru PC de Jetpack Interactive, același studio partener care s-a ocupat și de portarea titlului anterior din serie.

După cum am fost obișnuiți cu adaptările de acest gen, versiunea de PC a jocului God of War: Ragnarok va beneficia de framerate deblocat, de suport pentru rezoluții de până la 4K, pentru monitoare ultra-wide (aspect ratio de 21:9 sau 32:9), precum și integrare completă a tuturor tehnologiilor de upscaling disponibile: NVIDIA RTX Deep Learning Super Sampling (DLSS), AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) și Intel XeSS (Xe Super Sampling).

Nu în ultimul rând, varianta pentru PC a jocului va include și tot conținutul suplimentar lansat pentru console, precum pachetul DLC Valhalla sau modul New Game+. Versiunea de PC a jocului va necesita un cont PlayStation Network.

God of War Ragnarok PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Precomenzi, ediții și prețuri

Precomenzile pentru God of War: Ragnarok sunt disponibile acum prin intermediul Epic Games Store și Steam, în două ediții: standard (289,90 lei, respectiv 59,99€) și Digital Deluxe Edition (339,90 lei, respectiv 69,99€). Cei care plasează o precomandă vor fi recompensați cu item-urile in-game Kratos Risen Snow Armor și the Atreus Risen Snow Tunic.

Pe lângă jocul propriu-zis, God of War Ragnarok Digital Deluxe Edition va include și item-urile in-game Kratos Darkdale Armor, Atreus Darkdale Attire, Darkdale Blades Handles for the Blades of Chaos, Darkdale Axe Grip for the Leviathan Axe, alături de coloana sonoră oficială și o mini-carte cu artwork-uri, ambele în format digital.

God of War: Ragnarok va fi lansat pentru PC pe 19 septembrie 2024, prin Epic Games Store și Steam. Jocul este deja disponibil pentru PlayStation 5 și PlayStation 4.

God of War Ragnarok PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News