Cerințe de sistem oficiale pentru God of War: Ragnarok pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 12.08.2024
Cerințe de sistem oficiale pentru God of War: Ragnarok pe PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment, Santa Monica Studio și Jetpack Interactive au dezvăluit listele de cerințe de sistem pentru versiunea de PC a jocului God of War: Ragnarok. După cum am fost obișnuiți în ultima vreme, din nou primim configurații recomandate atât în privința specificațiilor minime necesare pentru a rula jocul pe PC, cât și pentru diferite niveluri de calitate și performanță, culminând cu sistemul necesar pentru a vă putea bucura de joc în rezoluție 4K, cu 60 de cadre pe secundă și detaliile urcate la Ultra.

Spre deosebire de alți dezvoltatori, Santa Monica Studio și Jetpack Interactive au optat pentru a dezvălui aceste cerințe de sistem pentru God of War: Ragnarok fără a lua în calcul soluțiile de upscale și reconstrucție menite să îmbunătățească performanța (DLSS, FSR, XeSS). Acestea, odată activate, ar putea diminua semnificativ pretențiile hardware ale jocului. Cerințele de sistem oficiale comunicate de Sony sunt disponibile în imaginea de mai jos:

God of War: Ragnarok cerințe de sistem
Foto: Sony Interactive Entertainment

Și pentru că tot am adus vorba despre aceste soluții moderne de upscaling, versiunea de PC a jocului God of War: Ragnarok va oferi suport pentru toate tehnologiile moderne de acest tip: NVIDIA DLSS 3.7 cu Frame Generation, AMD FSR 3.1 cu Frame Generation și Intel XeSS 1.3. Activarea acestora va permite atingerea unor rezoluții și framerate-uri mai ridicate pe mai toate tipurile de plăci video contemporane.

De asemenea, versiunea de PC a jocului God of War: Ragnarok va beneficia de framerate deblocat, de suport pentru rezoluții de până la 4K și pentru monitoare ultra-wide (aspect ratio de 21:9 sau 32:9).

Nu în ultimul rând, varianta pentru PC a jocului va include și tot conținutul suplimentar lansat pentru console, precum pachetul DLC Valhalla sau modul New Game+, și va necesita un cont PlayStation Network.

God of War: Ragnarok va fi lansat pentru PC pe 19 septembrie 2024, iar precomenzile sunt disponibile acum prin intermediul Epic Games Store și Steam.

God of War: Ragnarok cerințe de sistem
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News