Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată

Autor: Cosmin Aionita | 14.10.2024
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Foto: Aspyr Media

După succesul înregistrat de pachetul Tomb Taider I-III Remastered, Aspyr și Crystal Dynamics își vor continua inițiativa de a remasteriza și restul aventurilor Larei Croft prin intermediul viitoarei colecții Tomb Raider IV-VI Remastered.

Tomb Raider IV-VI Remastered va include, din nou, trei jocuri: Tomb Raider: The Last Revelation (1999), Tomb Raider: Chronicles (2000), dar și mult mai controversatul Tomb Raider: The Angel of Darkness (2003), toate dezvoltate inițial de fostul studio Core Design. Acestea vor beneficia de toată seria de îmbunătățiri aplicate deja primelor trei titluri din serie, precum o nouă prezentare grafică, posibilitatea de a comuta între noul aspect și cel clasic, scheme de control modernizate, introducerea unui Photo Mode, a achievement-urilor și trofeelor și a multor altele.

Trei jocuri clasice la un preț modic

În Tomb Raider: The Last Revelation (IV), Lara Croft descoperă mormântul zeului egiptean Seth, urmărită fiind de arheologul fără scrupule Werner Von Croy. În Tomb Raider: Chronicles (V), se presupune că Lara ar fi murit în mormintele egiptene, apropiații săi povestind despre aventurile sale precedente. În fine, în Tomb Raider: The Angel of Darkness (VI), Lara este acuzată pe nedrept de crimă: urmărită fiind, eroina descoperă o conspirație sinistră ce implică experimente alchimice.

De procesul de remasterizare se ocupă echipa de la Aspyr, colecția Tomb Raider IV-VI Remastered urmând să fie disponibilă începând cu 14 februarie 2025, în versiuni pentru Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam și Epic Games Store), la prețurile de 29,99€ (Steam), 131,99 lei (Epic Games Store) sau 139 lei (PlayStation Store). Cei care aleg să plaseze o precomandă pe Steam beneficiază de o reducere de preț de 10%, o ofertă similară fiind disponibilă pe PlayStation Store pentru abonații PS Plus.

Tomb Raider IV-VI Remastered
Foto: Aspyr Media

Seria Tomb Raider, vânzări de peste 100 de milioane de jocuri

Recent, cei de la Crystal Dynamics au anunțat că seria Tomb Raider a depășit borna de 100 de milioane de jocuri vândute la nivel global. Studioul lucrează la un nou titlu Tomb Raider, bazat pe Unreal Engine 5. De asemenea, noul serial animat Tomb Raider – The Legend of Lara Croft este disponibil acum și poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix.

Sursa: Aspyr / Crystal Dynamics

Urmărește Go4Games.ro pe Google News