Colecția Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered, anunțată oficial. Când se lansează și ce îmbunătățiri aduce

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2024
Colecția Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered, anunțată oficial. Când se lansează și ce îmbunătățiri aduce
Foto: Crystal Dynamics / Aspyr

Crystal Dynamics și Aspyr s-au folosit de cel mai recent episod State of Play pentru a dezvălui, în mod oficial, colecția Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered. Acest pachet va include versiuni remasterizate ale jocurilor Legacy of Kain: Soul Reaver și Legacy of Kain: Soul Reaver 2, restaurate cu texturi de rezoluție înaltă, modele refăcute și noi efecte grafice.

Nu doar grafica va fi actualizată

Pe lângă noua prezentare vizuală, jocurile incluse în Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered vor include un nou Photo Mode, scheme de control complet refăcute, performanță îmbunătățită și multe altele. Spre exemplu, schema de control din Legacy of Kain: Soul Reaver 1 a fost ajustată pentru a permite controlul camerei cu ajutorul stick-ului analogic drept (sau al mouse-ului), producătorii acestui remaster realizând o serie nouă de texturi pentru cer, pe care le veți putea admira atunci când vă veți uita în sus (acest lucru nu era posibil în ediția originală a jocului).

De asemenea, o îmbunătățire majoră pe care o vor primi jocurile din colecția Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered este introducerea, în premieră, a unei hărți detaliate a mediului de joc, precum și a unei busole care să vă ghideze prin Nosgoth. După cum ne-au obișnuit deja versiunile remasterizate de acest fel, jucătorii vor putea comuta oricând, prin apăsarea unui buton, între noul look al acestor jocuri și aspectul lor inițial.

Soul Reaver Remastered
Foto: Crystal Dynamics / Aspyr

Nu în ultimul rând, vor fi adăugate achievement-uri și trofee, precum și numeroase materiale bonus, cum ar fi artwork-uri nedezvăluite până acum, din ceea ce producătorii numesc “Lost Levels”, o serie de medii de joc care, deși erau plănuite pentru aceste titluri, n-au mai fost implementate niciodată în jocurile propriu-zise.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu seria, titlurile Legacy of Kain: Soul Reaver spun povestea de răzbunare a lui Raziel, un vampir trădat și executat chiar de către liderul său, nemilosul Kain. Raziel revine sub forma unui wraith care se hrănește cu suflete și poate trece oricând din lumea reală în Spectral Realm și vice-versa, aspect ce-l va ajuta să rezolve puzzle-uri, să înfrunte inamici sau să descopere noi căi de a progresa. Veteranii seriei se vor bucura să afle că vocile care dau glas personajelor din joc au rămas aceleași: Simon Templeman (Kain), Michael Bell (Raziel) și regretatul Tony Jay (Elder God).

Soul Reaver Remastered
Foto: Crystal Dynamics / Aspyr

Reducere de 10% pentru precomenzi

Colecția Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered va fi lansată pe 10 decembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (prin intermediul Steam). Cei care plasează o precomandă prin Steam beneficiază de o reducere de preț de 10% (26,09€ în loc de 29,99€), în timp ce abonații PlayStation Plus se pot bucura de aceeași reducere dacă plasează o precomanda de pe PS Store, pentru versiunea de PS4/PS5 (125,10 lei în loc de 139 lei).

Soul Reaver Remastered
Foto: Crystal Dynamics / Aspyr

Sursa: Crystal Dynamics

Urmărește Go4Games.ro pe Google News