Nintendo a dezvăluit un… ceaș deșteptător: Nintendo Sound Clock Alarmo

Autor: Cosmin Aionita | 10.10.2024
Nintendo a dezvăluit un... ceaș deșteptător: Nintendo Sound Clock Alarmo
Foto: Nintendo

În timp ce toată lumea așteaptă dezvăluirea oficială a viitoarei console Nintendo, urmașul foarte apreciatului Nintendo Switch, compania japoneză a anunțat un nou gadget… Nintendo Sound Clock: Alarmo este fix ceea ce sugerează denumirea sa: un ceas deșteptător, cu alarmă și alte câteva funcții smart.

Nintendo Sound Clock: Alarmo este dotat cu tehnologie care poate detecta mișcările, permițându-ți să treci o alarmă în modul Snooze doar cu ajutorul mișcărilor corpului, fără a atinge dispozitivul propriu-zis. Pentru alarmele propriu-zise, utilizatorii pot alege dintre 35 de “scene” inspirate din cinci jocuri Nintendo de succes: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4, Ring Fit Adventure și Super Mario Odyssey.

Un ceas deșteptător cu Mario la bord

Dimineața (sau când ați hotărât să vă sune alarma), veți fi trezit cu sunete și muzică din scena aleasă, precum cele din Imperiul Ciupercilor din Mario, din aventurile lui Link și ale prințesei Zelda sau ale protagoniștilor din Splatoon 3.

Ceasul Alarmo va putea fi conectat și la Internet pentru a-i adăuga funcționalitate nouă, precum modul Records, care va înregistra cât de mult vă mișcați pe parcursul somnului, posibilitatea de a seta un semnal sonor reprodus din oră în oră sau alegerea dintre modurile “Firm” sau “Gentle” pentru alarma de dimineața. În modul “Firm”, sunetul alarmei va urca gradual în intensitate cu cât rămâi în pat mai mult, în timp ce modul “Gentle” va reproduce alarma la un nivel de intensitate constant.

Pentru cei care nu doresc să folosească senzorii de mișcare, ceasul va oferi și un “Button Mode”, pentru o experiență mai tradițională de a opri alarma prin apăsarea unui buton. De asemenea, ceasul va putea reda sunete relaxante sau muzică liniștitoare pentru a te ajuta să adormi.

Nintendo Sound Clock Alarmo
Foto: Nintendo

Mai mult, dacă veți conecta ceasul la Internet și îl veți conecta la contul dvs. Nintendo, veți putea descărca noi scene din jocurile Mario Kart 8 Deluxe și Animal Crossing: New Horizons prin intermediul unor viitoare update-uri gratuite.

Nintendo poziționează ceasul Alarmo drept un gadget capabil să aducă un pic din bucuria jocurilor sale în casele oamenilor, dar și ca o nouă metodă de relaxare alături de personajele favorite din titlurile companiei.

Prioritate vor avea abonații Nintendo Switch Online

În primă fază, Nintendo Sound Clock: Alarmo va fi disponibil pentru abonații Nintendo Switch Online sau Nintendo Switch Online + Expansion Pack prin intermediul unei oferte exclusive de pe My Nintendo Store, chiar din cursul acestei săptămâni, la un preț echivalent cu 99,99€.

De asemenea, Nintendo Sound Clock: Alarmo va fi disponibil și în magazinele retail de profil, inclusiv cele din România, din a doua jumătate a lunii ianuarie 2025.

Nintendo Sound Clock Alarmo
Foto: Nintendo

Sursa: Nintendo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News