Ediție specială a controller-ului pentru PS5: Astro Bot Limited Edition DualSense

Autor: Cosmin Aionita | 30.07.2024
Ediție specială a controller-ului pentru PS5: Astro Bot Limited Edition DualSense
Foto: Sony Interactive Entertainment

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale toamnei lui 2024 este Astro Bot, primul joc full-length de tip platformer în care simpaticul roboțel își va face apariția pe PlayStation 5.

Acum, pentru a acompania lansarea jocului – programată pentru 6 septembrie 2024 –, Sony Interactive Entertainment a anunțat și disponibilitatea unei ediții speciale a controller-ului DualSense pentru PS5: Astro Bot Limited Edition.

Cu un design inspirat de aventura lui Astro Bot de pe PS5, design-ul acestei ediții speciale include accente de culoare albastră pe mânerele și butoanele controller-ului, striații cu un aspect SF, vizibile pe porțiunile albe inferioare ale controller-ului, precum și doi ochi „jucăuși” de roboțel imprimați pe touch pad.

Controller-ul DualSense Astro Bot Limited Edition va fi lansat concomitent cu jocul Astro Bot pentru PlayStation 5, pe 6 septembrie 2024, și va fi disponibil în cantități limitate la un preț echivalent cu 79,99€. Precomenzile vor fi deschise începând cu 9 august 2024.

Go4Games a beneficiat de o sesiune exclusivă de hands-on cu jocul Astro Bot, primele impresii despre titlul exclusiv pentru PS5 fiind disponibile aici.

Astro Bot DualSense
Foto: Sony Interactive Entertainment

Citește articolul complet pe Go4IT.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News