VIDEO: Seria Like a Dragon: Yakuza va fi transformată într-un serial TV. Când debutează și unde îl vom putea urmări

Autor: Cosmin Aionita | 29.07.2024
VIDEO: Seria Like a Dragon: Yakuza va fi transformată într-un serial TV. Când debutează și unde îl vom putea urmări
Foto: Amazon Prime Video

Serviciul de streaming Amazon Prime Video a publicat primul teaser trailer pentru Like a Dragon: Yakuza, serialul japonez bazat pe seria de jocuri Yakuza de la SEGA, recent rebotezată Like a Dragon.

Conform descrierii oficiale, seria Yakuza, începută în 2005 de SEGA, s-a poziționat în categoria de divertisment pentru adulți, bucurându-se de un mare succes în rândul acestui public.

Seria descrie viața unor gangsteri, tineri, dar și foarte determinați, care își duc existența în cartierul Kamurochō, o locație fictivă inspirată de cartierul real Kabukichō din Tokyo, capitala Japoniei. De-a lungul anilor, Kabukichō și-a creat un renume grație numeroaselor opțiuni de divertisment, de viață de noapte și atracțiilor pentru adulți disponibile.

Serialul va prezenta Japonia modernă și poveștile dramatice ale acestor personaje, printre care legendarul Kazuma Kiryu (eroul principal din seria de jocuri video), neexplorate încă de titlurile realizate de SEGA.

În rolul personajului principal Kazuma Kiryu îl vom întâlni pe modelul și actorul nipon Ryoma Takeuchi.

Serialul Like a Dragon: Yakuza va putea fi vizionat pe Amezon Prime Video începând cu 24 octombrie 2024, în peste 240 de țări și regiuni din toată lumea, printre care și România.

Sursa: Amazon Prime Video YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News