VIDEO: Devil May Cry va fi transformat într-un serial animat Netflix. Când îl vom putea urmări

Autor: Cosmin Aionita | 25.09.2024
VIDEO: Devil May Cry va fi transformat într-un serial animat Netflix. Când îl vom putea urmări
Foto: Netflix

Platforma Netflix pare din ce în ce mai interesată de show-uri bazate pe jocuri video: după excelentele adaptări Castlevania, dar și viitoarele seriale Tomb Raider: The Legend of Lara Croft și Splinter Cell: Deathwatch, un nou nume se va alătura acestei serii de inițiative. În colaborare cu Capcom, Netflix a anunțat că seria de jocuri Devil May Cry va sta ca sursă de inspirație pentru serialul animat omonim, ce urmează să fie disponibil pe platforma de streaming în primăvara anului viitor.

Creatorul acestui serial animat, liderul de proiect si producătorul executiv va fi Adi Shankar (Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix), ajutat de Alex Larsen. Cei doi lucrează încă din 2018 la acest serial animat și își propun să transforme Devil May Cry într-unul dintre cele mai bune show-uri disponibile pe platforma de streaming Netflix.

Pentru a atinge acest obiectiv îndrăzneț, Shankar a apelat la serviciile studioului de animație Studio Mir, responsabil și pentru The Legend of Korra sau The Witcher: Nightmare of the Wolf (la rândul său disponibil pe Netflix).

În prim planul serialului se va afla Dante, interpretat de Johnny Yong Bosch (o voce cunoscută în serialele și filmele de acest gen), un vânător de demoni orfan, ale cărui servicii sunt disponibile pentru cine este dispus să-i achite prețurile piperate. Forțe sinistre sunt pe cale să se implice în conflictul dintre demoni și oameni, iar soarta lumii stă, după cum era de așteptat, pe umerii lui Dante. În privința scenariului, serialul animat Devil May Cry pare să fie destul de fidel materialului-sursă pe care este bazat, seria de jocuri cu același nume dezvoltată de Capcom și creată de Hideki Kamiya.

Serialul animat Devil May Cry va avea premiera pe Netflix în luna aprilie 2025. Devil May Cry 5: Special Edition este cel mai recent joc din serie, fiind disponibil în versiuni pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Sursa: Netflix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News