Paramount a decis anularea serialului Halo după numai două sezoane

Autor: Cosmin Aionita | 23.07.2024
Paramount a decis anularea serialului Halo după numai două sezoane
Foto: SkyShowtime

Serviciul de streaming Paramount+ a decis să nu reînnoiască contractul serialului Halo pentru un al treilea sezon:

Paramount+ poate confirma că Halo nu va continua cu un al treilea sezon pe serviciul nostru.

– Paramount+

Oficialii Paramount au adăugat că “sunt extrem de mândri de acest serial ambițios și ar dori să le mulțumească partenerilor de la Xbox, 343 Industries și Amblin Television, precum și conducătorului de proiect și producătorului executiv David Wiener, celorlalți producători executivi, dar și distribuției conduse de actorul Pablo Schreiber, în rolul lui Master Chief, și echipei minunate de filmare pentru munca lor excelentă”.

Nici 343 Industries, studioul special creat de Microsoft pentru a gestiona seria Halo, nu s-a lăsat mai prejos: “Apreciem milioanele de fani care au propulsat seria Halo către succesul global de care s-a bucurat și ne păstrăm angajamentul de a extinde, prin alte căi, universul Halo în viitor. Suntem recunoscători celor de la Amblin și Paramount pentru acest parteneriat prin care am adus universul nostru SF telespectatorilor din întreaga lume”.

Conform Variety, în ciuda refuzului Paramount de a prelungi serialul Halo, Xbox, Amblin TV și 343 Industries vor încerca să propună realizarea unui al treilea sezon către alte astfel de servicii de streaming.

Ambele sezoane ale serialului Halo pot fi urmărite în România prin interviul platformei de streaming SkyShowtime.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News