Astro Bot primește niveluri speedrun gratuite. Primul va fi disponibil astăzi

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2024
Astro Bot primește niveluri speedrun gratuite. Primul va fi disponibil astăzi
Foto: Sony Interactive Entertainment

Prin intermediul PlayStation Blog, Sony Interactive Entertainment și studioul Team Asobi au confirmat că, începând de astăzi, 17 octombrie 2024, jocul Astro Bot va primi mai mult conținut suplimentar, de care jucătorii se vor putea bucura în mod gratuit.

Este vorba despre niveluri pentru un nou mod de joc speedrun, prin intermediul căruia jucătorii vor avea ocazia să-și compare performanțele obținute cu ajutorul leaderboard-urilor mondiale. Primul astfel de nivel este numit BUILDING SPEED, în cadrul caruia, cu ajutorul lui Barkster, cățelul-robot care îi conferă un boost de viteză micuțului Astro, îți vei putea croi drumul printr-un oraș la înălțime, vei ocoli macarale, sparge cutii și vei trece chiar printr-o spălătorie de mașini zburătoare încercând să îți salvezi boții din echipaj.

Începând de astăzi, 17 octombrie, în fiecare săptămână va fi lansat un nou astfel de nivel de speedrun. Acestea testează abilitățile de platforming ale jucătorilor și includ suport pentru leaderboard-uri pentru a vedea cum te situezi față de prietenii tăi. În plus, fiecare nou nivel va introduce doi boți speciali din echipaj pe care îi poți salva și colecționa. În total, vor fi zece personaje îndrăgite pe care le poți adăuga echipajului tău, inspirate din titluri precum Stellar Blade și Helldivers.

Programul de lansare a nivelurilor speedrun pentru Astro Bot este următorul:

  • 17 octombrie 2024: BUILDING SPEED
  • 24 octombrie 2024: LET IT SLIDE
  • 31 octombrie 2024: SPRING-LOADED RUN
  • 7 noiembrie 2024: HELIUM HEIGHTS
  • 14 noiembrie 2024: RISING HEAT

Toate aceste actualizări gratuite pentru Astro Bot din perioada 17 octombrie – 14 noiembrie 2024 vor fi disponibile în fiecare zi de joi, de la ora 16:00.

Astro Bot poate fi jucat pe PlayStation 5

Astro Bot este un platformer 3D și promițe cea mai vastă aventură a roboțelului Astro de până acum. Acesta călătorește în șase galaxii, însumând peste 80 de niveluri. Aflat în căutarea echipajului său pierdut, Astro pilotează Dual Speeder-ul său până la suprafața fiecărei planete, unde va traversa diferite medii de joc, precum pădurile luxuriante, plajele pline de nisip, vulcanii dezlănțuiți, o clepsidră imensă sau chiar frunzișul unui copac imens.

Pe parcursul acestei aventuri, Astro are la dispoziție peste 15 abilități noi, care profită de caracteristicile controller-ului DualSense, cum ar fi feedback-ul haptic și triggerele rezistive pentru a oferi experiențe de joc inedite. De asemenea, Astro este nevoit să înfrunte peste 70 de tipuri de inamici, printre care și boși imenși ce-l așteaptă la sfârșitul fiecărei galaxii.

Jocul Astro Bot este disponibil acum, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: Sony Interactive Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News