Expansion-ul Vessel of Hatred pentru Diablo IV, disponibil în cloud prin GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2024
Expansion-ul Vessel of Hatred pentru Diablo IV, disponibil în cloud prin GeForce Now
Foto: NVIDIA

Capul de afiș al update-ul GeForce Now de săptămâna aceasta este Vessel of Hatred, proaspăt lansatul expansion pack pentru Diablo IV, disponibil acum și în cloud. Prin aceasta metodă, este eliminat din ecuație timpul de așteptare necesar pentru download-ul jocului, iar abonații Ultimate GeForce Now pot juca Vessel of Hatred în toată splendoarea sa, cu Ray Tracing, rezoluție de până la 4K și 120 de cadre pe secundă.

Vessel of Hatred continuă povestea întunecată din Diablo IV, dezvăluind soarta lui Mephisto, unul dintre cei trei Prime Evils din acest univers, precum și planurile acestuia pentru tărâmul Sanctuary.

Expansion-ul adăugă o locație nouă, Nahantu, noi monștri împotriva cărora să luptați, precum și o clasă nouă de personaje, Spiritborn, nemaiîntâlnită până acum în universul Diablo.

Iar, de acum, utilizatorii GeForce Now își vor putea accesa cu ușurință jocurile deținute pe platforma Battle.net, cu suport pentru sincronizarea bibliotecii de titluri de la Blizzard Entertainment. Battle.net se alătura astfel celorlalte platforme compatibile cu GeForce Now, precum Steam, Epic Games Store, Xbox (inclusiv PC Game Pass) și Ubisoft Connect.

GeForce Now
Foto: NVIDIA

Lista completă a celorlalte jocuri adăugate pe GeForce Now săptămâna aceasta:

  • Empyrion – Galactic Survival (gratuit pe Epic Games Store)
  • Europa (Steam)
  • Dwarven Realms (Steam)
  • Star Trek Timelines (Steam)
  • Star Trucker (Steam)
  • Starcom: Unknown Space (Steam)
GeForce Now
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News