VIDEO: Trailer oficial pentru serialul Like a Dragon: Yakuza

Autor: Cosmin Aionita | 03.10.2024
VIDEO: Trailer oficial pentru serialul Like a Dragon: Yakuza
Foto: Amazon Prime Video

Amazon Prime Video a publicat trailer oficial pentru Like a Dragon: Yakuza, serialul japonez bazat pe seria de jocuri Yakuza de la SEGA, recent rebotezată Like a Dragon.

Conform descrierii oficiale, seria Yakuza, începută în 2005 de SEGA, s-a poziționat în categoria de divertisment pentru adulți, bucurându-se de un mare succes în rândul acestui public. Jocurile din această serie descriu viața unor gangsteri, tineri, dar și foarte determinați, care își duc existența în cartierul Kamurochō, o locație fictivă inspirată de cartierul real Kabukichō din Tokyo, capitala Japoniei. De-a lungul anilor, Kabukichō și-a creat un renume grație numeroaselor opțiuni de divertisment, de viață de noapte și atracțiilor pentru adulți disponibile.

Serialul va prezenta Japonia modernă și poveștile dramatice ale acestor personaje, printre care legendarul Kazuma Kiryu (eroul principal din seria de jocuri video), neexplorate încă de titlurile realizate de SEGA. Povestea din serial se va desfășura pe două planuri, care se vor intersecta de mai multe ori.

Decenii diferite, același personaj central

Astfel, în 1995, în încercarea de a scăpa de viețile pline restricții pe care le duceau, Kiryu și prietenii săi Nishiki, Yumi și Miho jefuiesc o sală de jocuri arcade, aflată însă sub controlul familiei Dojima, o organizație puternică a Yakuzei care stăpânea cartierul Kamurochō.

Zece ani mai târziu, în 2005, Kiryu, proaspăt eliberat din închisoare, află de la un detectiv că foștii săi prieteni sunt în pericol, luând decizia de a se întoarce în Kamurochō pentru a-i proteja. Însă prietenia din trecut pare deteriorată într-un mod iremediabil, pe fondul tensiunilor în creștere dintre Tojo Clan și Omi Alliance.

În rolul personajului principal Kazuma Kiryu îl vom întâlni pe modelul și actorul nipon Ryoma Takeuchi.

Serialul Like a Dragon: Yakuza va fi disponibil pe Amezon Prime Video începând cu 24 octombrie 2024, în peste 240 de țări și regiuni din toată lumea, printre care și România.

Sursa: Amazon Prime Video YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News