VIDEO: Primul teaser trailer pentru al doilea sezon al serialului The Last of Us

Autor: Cosmin Aionita | 03.10.2024
VIDEO: Primul teaser trailer pentru al doilea sezon al serialului The Last of Us
Foto: Liane Hentscher/HBO

HBO a lansat primul teaser trailer oficial pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Last of Us. După cum puteți vedea și în secvențele de mai jos, de această dată acțiunea este bazată pe evenimentele din cel de-al doilea joc al seriei – The Last of Us Part II.

Distribuției deja consacrate din primul sezon, cu Pedro Pascal (Narcos, The Mandalorian) și Bella Ramsey (Lyanna Mormont din serialul Game of Thrones) în rolurile lui Joel și Ellie, dar și Gabriel Luna și Rutina Wesley (în rolurile lui Tommy Miller, fratele lui Joel, și a soției acestuia Maria), i se alătură pentru acest al doilea sezon Kaitlyn Dever (drept Abby), Young Mazino (Jesse) și Isabela Merced (în rolul personajului Dina, prietena și, mai apoi, iubita lui Ellie).

Conducătorul proiectului rămâne același Craig Mazin, care a ocupat acest rol si pentru primul sezon al serialului The Last of Us, scenariul fiind din nou adaptat de către Neil Druckmann, directorul de creație al jocurilor video din serie, dar și unul dintre producătorii executivi ai serialului.

Cel mai recentă apariție din serie este The Last of Us Part II Remastered, versiunea remasterizată pentru PlayStation 5 a celui de-al joc din seria realizată de studioul Naughty Dog.

Serialul The Last of Us continuă în 2025

Cel de-al doilea sezon al serialului The Last of Us urmează să-și facă apariția, inclusiv în România, pe parcursul anului 2025, prin intermediul serviciului de streaming Max. Nu în ultimul rând, primul sezon al serialului The Last of Us este disponibil pentru vizionare în România prin intermediul aceleiași platforme de streaming: Max.

Sursa: Max YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News