NVIDIA anunță noi jocuri cu DLSS, un update pentru NVIDIA App și lansează un nou driver Game Ready

Autor: Cosmin Aionita | 02.10.2024
NVIDIA anunță noi jocuri cu DLSS, un update pentru NVIDIA App și lansează un nou driver Game Ready
Foto: NVIDIA

NVIDIA ne reamintește că peste 600 de jocuri și aplicații dispun de tehnologii RTX, iar în fiecare săptămână noi jocuri care integrează NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și efecte ray-traced avansate sunt anunțate și lansate. Spre exemplu, săptămâna aceasta avem parte de nu mai puțin de cinci astfel de actualizări:

Throne and Liberty: Vorbim despre un MMORPG free-to-play de la NCSoft, a cărui acțiune are loc în lumea numită Solisium. Jucătorii trebuie să ia decizii strategice pentru a supraviețui în timp ce clima, ciclul noapte-zi și alți jucători pot afecta câmpurile de luptă, atât în modurile PvP, cât și PVE. Chiar dacă acesta a fost lansat inițial în Coreea, începând din această săptămână a devenit disponibil global. Încă din ziua lansăre, posesorii de soluții video GeForce RTX au putut să accelereze performanța cu DLSS 3, multiplicând framerate-ul de 2,6X, în medie, în rezoluție 4K, cu toate setările maxime.

Until Dawn: Înfruntă-ți teama iar și determina cine supraviețuiește în acest horror clasic, refăcut și îmbunătățit pentru PC. Refăcut cu ajutorul Unreal Engine 5, Until Dawn oferă gamerilor pe PC oportunitatea să îmbunătățească și mai mult fidelitatea grafică cu reflexii ray-traced și efecte de ocluzie ambientală ray-traced. Iar, dacă vă veți juca pe un PC cu placă video GeForce RTX seria 40, puteți activa DLSS Frame Generation și DLSS Super Resolution astfel încât să accelerezi performanța jocului, atunci când acesta se va lansa pe 4 octombrie 2024.

Starship Troopers: Extermination: Alătură-te unor forțe speciale numite „Deep Space Vanguard”, parte din infanteria mobilă. Acest joc de tip fist-person shooter, co-op cu 16 jucători, de la Offworld Industries va fi lansat pe 11 octombrie 2024, iar, dacă aveți o placă video sau un laptop cu o placă video GeForce RTX seria 40, puteți activa DLSS 3 cu Frame Generation și Super Resolution pentru performanță îmbunătățită.

The Axis Unseen: Acest joc heavy metal horror de la Just Purkey Games invită jucătorii să vâneze monștri din folclor antic într-o lume misterioasă. Află ce s-a întâmplat cu vânătorii de dinaintea ta și află ce secrete au descoperit prin intermediul unor jurnale și desene. The Axis Unseen va fi lansat pe 22 octombrie 2024, cu suport din prima zi pentru DLSS 3 cu Frame Generation și Reflex. Versiunea demo este disponibilă pe Steam chiar acum.

MechWarrior 5: Clans: În acest nou titlu de la Piranha Games intri în rolul unui nou pilot, absolvent al programului de cadeți Smoke Jaguar, aruncat în mijlocul invaziei clanurilor din „Inner Sphere”, în cadrul operațiunii Revival. Fiind primul joc MechWarrior bazat pe clanuri în aproape 3 decenii, acesta promite o poveste captivantă cu personaje memorabile și dileme morale, culminând cu o experiență de luptă dinamică, îmbunătățită de sistemele MechLab, Hardpoint și OmniPod. MW5 Clans se va lansa pe 17 octombrie 2024 cu suport din prima zi pentru NVIDIA Reflex și DLSS 3, cu DLSS Super Resolution și DLSS Frame Generation.

Mai mult, NVIDIA App, aplicația-companion pentru gamerii și creatorii care au plăci video NVIDIA în PC sau laptop, a primit un nou update. Acest update, disponibil acum în cadrul aplicației sau direct de pe website, îmbunătățește și mai mult aplicația NVIDIA, cu controale G-SYNC, rollback pentru drivere și alte funcții utile.

Spre exemplu, suportul RTX HDR pentru mai multe monitoare este acum disponibil și este activat imediat ce este instalat cel mai nou driver Game Ready. Aplicația îți permite să ajustezi opțiunile plăcii video, să înregistrezi gameplay, să monitorizezi statistici în timp real, să îmbunătățești jocurile cu HDR și filtre și multe altele.

Iar cel mai nou GeForce Game Ready Driver (v565.90 WHQL) oferă suport RTX HDR pentru mai multe monitoare, prin intermediul recentului update pentru NVIDIA App, și include optimizări pentru jocurile MechWarrior 5: Clans, Starship Troopers: Extermination și Throne and Liberty.

NVIDIA DLSS
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News