Assassin’s Creed Shadows a fost amânat. Când a fost reprogramată lansarea

Autor: Cosmin Aionita | 27.09.2024
Assassin’s Creed Shadows a fost amânat. Când a fost reprogramată lansarea
Foto: Ubisoft

Prin intermediul conturilor oficiale de social media ale seriei Assassin’s Creed, Ubisoft a anunțat că jocul Assassin’s Creed Shadows a fost amânat. Motivul invocat de companie este necesitatea unei perioade suplimentare de dezvoltare pentru a rafina și finisa experiența de gameplay. Astfel, lansarea lui AC Shadows a fost reprogramată pentru 14 februarie 2025.

Odată cu această amânare, toate precomenzile deja existente pentru Assassin’s Creed Shadows au fost anulate, Ubisoft luând hotărârea de a renunța la Season Pass-ul pentru acest joc. Astfel, de acum încolo, cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Assassin’s Creed Shadows vor primi acces gratuit la primul expansion pack oficial al jocului, atunci când acesta va fi disponibil. Mai mult, Assassin’s Creed Shadows va marca și revenirea jocurilor Ubisoft pe Steam chiar din ziua lansării.

Primul titlu al serie Assassin’s Creed plasat în Japonia feudală

Acțiunea din Assassin’s Creed Shadows va avea loc în Japonia secolului al XVI-lea, urmând ca aceasta să fie reprodusă sub forma unui mediu de joc open world din care nu vor lipsi peisajele variate, de la orașele construite în jurul palatelor, la porturi aglomerate și până la altare și sanctuare ferite de ochii lumii.

Jucătorii vor avea ocazia de a controla două personaje principale: Naoe, o asasină shinobi, și Yasuke, un samurai legendar. Poveștile acestora se vor intersecta și, din nou, își vor face apariția personaje importante de inspirație istorică.

Cei doi eroi vor beneficia de stiluri de jocuri complet diferite – stealth pentru Naoe, luptă directă pentru Yasuke –, fiecare dintre aceștia urmând să aibă propriile sisteme de progresie, skill-uri, arme și caracteristici. Naoe va fi adepta furișării la adăpostul umbrelor și diversiunilor, în timp ce Yasuke nu se va feri de confruntările brutale cu grupuri întregi de inamici.

După ce a fost amânat, Assassin’s Creed Shadows este așteptat pe 14 februarie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Mac (App Store) și PC (Ubisoft Connect, Steam și Epic Games Store).

Sursa: Assassin’s Creed X / Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News