VIDEO: Sam Fisher revine pe Netflix în serialul Splinter Cell: Deathwatch

Autor: Cosmin Aionita | 24.09.2024
VIDEO: Sam Fisher revine pe Netflix în serialul Splinter Cell: Deathwatch
Foto: Netflix

Netflix va colabora cu Ubisoft Film & Television și studiourile de animație Sun Creature și Fost pentru realizarea serialului animat Splinter Cell: Deathwatch. Noua serie animată îl va aduce din nou în prim plan pe agentul secret Sam Fisher, de această dată interpretat de actorul Liev Schreiber (Ray Donovan, The Perfect Couple).

Conform declarațiilor oficiale venite din partea Netflix, serialul animat Splinter Cell: Deathwatch își propune să ofere o abordare nouă, la obiect, asupra spionajului modern în era războaielor-hibrid. Acțiunea îl va urmări pe Sam Fisher, un agent black ops care lucrează pentru organizația guvernamentală numită Fourth Echelon.

Din arsenalul lui Fisher nu vor lipsi nici faimoșii săi ochelari pentru vedere nocturnă, pe care îi puteți admira și în primul teaser trailer dedicat noului serial. Nu lipsește nici secvența în care flori sunt plasate pe coșciugul unui anume Douglas Shetland, marcat cu inscripția “Beloved Father” (tată iubit).

Trailer-ul se încheie cu replica lui Sam Fisher: “Once you get used to the shadows, you see bad people for who they really are. And they’ll never see you coming for them” (“Odată ce te obișnuiești cu umbrele, începi să înțelegi cu adevărat personalitățile oamenilor răi. Iar ei nu te vor vedea niciodată atunci când vei veni după ei.”).

Serialul Splinter Cell: Deathwatch este regizat de Guillaume Dousse și Félicien Colmet-Daage, scenaristul principal fiind Derek Kolstad (John Wick). Acesta din urma joacă și rolul de producător executiv al serialului, alături de Hélène Juguet, Hugo Revon și Gérard Guillemot din partea Ubisoft.

Cel mai recent joc al seriei principale Splinter Cell de la Ubisoft a fost Splinter Cell: Blacklist, lansat în vara anului 2013 pentru PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii U și PC. De atunci și până acum, eroul principal Sam Fisher a mai avut apariții episodice prin alte jocuri realizate de Ubisoft, fără a beneficia însă de un nou titlu major al seriei Splinter Cell. Recent, Ubisoft a dezvăluit că lucrează la un remake modern al primului joc din seria Splinter Cell.

Splinter Cell: Deathwatch va fi disponibil pe platforma de streaming Netflix, fără a fi dezvăluită încă o eventuală dată de lansare a serialului.

Sursa: Netflix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News