VIDEO: Trailer final pentru EA SPORTS FC 25 înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2024
VIDEO: Trailer final pentru EA SPORTS FC 25 înainte de lansare
Foto: EA Sports

Electronic Arts a lansat trailer-ul final pentru EA SPORTS FC 25 înainte de apariția jocului pe piață, programată pentru 27 septembrie 2024. Astfel, în secvențele de mai jos puteți recunoaște o sumedenie de vedete din fotbalul internațional și nu numai: frații fotbaliști Jude Bellingham, de la Real Madrid, și Jobe Bellingham, de la Sunderland, legende retrase precum Gianluigi Buffon, David Beckham sau Zinedine Zidane, dar și Max Verstappen, triplu campion mondial de Formula 1.

Grație celor peste 300 de parteneriate globale cu diferite entități fotbalistice, EA SPORTS FC 25 va prezenta peste 19.000 de sportivi din peste 700 de cluburi licențiate și 30 de ligi, dintre care nu vor lipsi Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Ligue 1 McDonald’s, Serie A Enilive și Superliga României. Meciurile se vor juca pe mai bine de 120 de stadioane licențiate din întreaga lume. Competițiile europene de top, precum UEFA Champions League, Europa League și Conference League vor fi prezente în joc, iar noile formate ale acestora urmează să fie incluse în modurile Career și Tournament din EA SPORTS FC 25, pentru a oferi jucătorilor o experiență nouă, dar și autentică.

De asemenea, meciurile de tip 5v5 Rush vor fi disponibile în toate modurile de joc majore din EA SPORTS FC 25 – Kick Off, Football Ultimate Team, Clubs și Career –, cu diferite implementări. Confruntările 5v5 Rush vor beneficia de reguli speciale, precum startul meciului, în care fotbaliștii pornesc toți de la aceeași linie, sprintând către centrul terenului pentru a intra în posesia balonului (de unde și numele de „Rush”), modificarea regulii de offside sau lipsa cartonașelor roșii.

Această autenticitate de bază transcende în jocul FC 25 prin introducerea FC IQ, un motor tactic reimaginat care redefinește modul în care echipele joacă, oferind mai mult control strategic, recunoașterea rolurilor individuale ale jucătorilor, caracteristici mai precise ale mișcării jucătorilor definite de HyperMotionV și coechipieri mai inteligenți. Tehnologia HyperMotionV va fi disponibilă numai în versiunile de PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC ale jocului.

EA SPORTS FC 25 va fi disponibil, începând cu 27 septembrie 2024, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (EA App, Steam și Epic Games Store).

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News