Final Fantasy XVI, Frostpunk 2 și Dead Rising Deluxe Remaster, disponibile acum pe GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2024
Final Fantasy XVI, Frostpunk 2 și Dead Rising Deluxe Remaster, disponibile acum pe GeForce Now
Foto: NVIDIA

Fanii seriei Final Fantasy au un nou motiv de bucurie: Final Fantasy XVI este disponibil acum pentru PC, dar și în cloud, prin GeForce Now. Astfel, abonații a ocazia de a urmări povestea captivantă de răzbunare și intrigă politică din Final Fantasy XVI, titlul fiind pregătit pentru streaming odată cu lansărea pe PC din această săptămână. Iar acum poți explora Valisthea la rezoluție de până la 4K, cu abonamentul Ultimate, și poți încerca și varianta demo, disponibilă gratuit pe GeForce Now.

Acesta nu este însă singurul joc al săptămânii. Lista de titluri de pe GeForce Now este plină de lansări noi, inclusiv Frostpunk 2, continuarea seriei de succes în care gamerii trebuie să-și conducă civilizația pentru a înfrunta lumea care trece printr-o iarnă eternă. Cei care au precomandat ediția Deluxe pe Steam sau Xbox o pot accesa din cloud, direct prin GeForce Now.

De asemenea, remasterizarea Dead Rising Deluxe Remaster de la Capcom este disponibilă acum în cloud prin GeForce Now. Acest titlu de acțiune și aventură vine cu noi voci, opțiuni de control, salvări automate și multe alte update-uri care îmbunătățesc experiența de joc. Intră în rolul lui Frank West, un jurnalist independent care pătrunde în singurul mall din oraș ocupat de zombies. Folosește arme, bâte și obiecte de zi cu zi pentru a salva supraviețuitorii, dar nu uita, în aceste circumstanțe extreme nu te vei confrunta doar cu morții vii, ci și cu psihopați.

Cele șapte jocuri noi disponibile săptămâna pe GeForce Now sunt:

  • Frostpunk 2 (Steam și Xbox, disponibil pe PC Game Pass)
  • FINAL FANTASY XVI (Steam și Epic Games Store)
  • The Plucky Squire (Steam)
  • Dead Rising Deluxe Remaster (Steam)
  • Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven (demo pe Steam)
  • The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak (Steam)
  • REKA (Steam)
GeForce Now
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News