VIDEO: Assassin’s Creed Shadows – World Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 17.09.2024
VIDEO: Assassin’s Creed Shadows – World Trailer
Foto: Ubisoft

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Assassin’s Creed Shadows, dezvăluind astfel imagini cu lumea de joc din viitorul titlu al seriei. Acțiunea din Shadows va avea loc în Japonia secolului al XVI-lea, aceasta urmând ca aceasta să fie reprodusă sub forma unui mediu de joc open world din care nu vor lipsi peisajele variate, de la orașele construite în jurul palatelor, la porturi aglomerate și până la altare și sanctuare ferite de ochii lumii.

Jucătorii vor avea ocazia de a controla două personaje principale: Naoe, o asasină shinobi, și Yasuke, un samurai legendar. Poveștile acestora se vor intersecta și, din nou, își vor face apariția personaje importante de inspirație istorică.

Cei doi eroi vor beneficia de stiluri de jocuri complet diferite – stealth pentru Naoe, luptă directă pentru Yasuke –, fiecare dintre aceștia urmând să aibă propriile sisteme de progresie, skill-uri, arme și caracteristici. Naoe va fi adepta furișării la adăpostul umbrelor și diversiunilor, în timp ce Yasuke nu se va feri de confruntările brutale cu grupuri întregi de inamici.

O colaborare între numeroase studiouri ale publisher-ului Ubisoft

Assassin’s Creed Shadows este dezvoltat de studioul Ubisoft Québec (responsabil și pentru Assassin’s Creed Odyssey), în colaborare cu Ubisoft Belgrad, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft București, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Kiev, Ubisoft Manila, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Odesa, Ubisoft Osaka, Ubisoft Pune, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia și Ubisoft Tokyo.

Assassin’s Creed Shadows urmează să fie lansat pe 15 noiembrie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Mac (App Store) și PC (Ubisoft Connect și Epic Games Store).

Sursa: Ubisoft YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News