Primele detalii despre noul remake Prince of Persia: The Sands of Time. Când urmează să fie lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 12.06.2024
Primele detalii despre noul remake Prince of Persia: The Sands of Time. Când urmează să fie lansat jocul
Foto: Ubisoft

Oarecum surprinzător, de pe scena evenimentului Ubisoft Forward de săptămâna aceasta nu a lipsit îndelung așteptatul remake Prince of Persia: The Sands of Time. Momentan am avut parte doar de un scurt teaser trailer CG, dar și de promisiunea că acest remake va vedea lumina zilei, în sfârșit, în 2026.

Mai mult, Ubisoft a confirmat că remake-ul PoP: The Sands of Time a intrat in faza de producție în cadrul studioului Ubisoft Montreal, jocul urmând să fie realizat și cu aportul studiourilor Ubisoft din Toronto, București, Paris și Pune.

Conform declarației oficiale, scopul acestui remake este de a rămâne fidel versiunii originale, aducând însă influențe moderne atât sistemului de combat, cât și poveștii sau altor elemente ale jocului. În acest sens, Ubisoft a realizat și un scurt interviu cu Bio Jade Adam Granger (director de creație al jocului) și Michael McIntyre (game director) despre procesul de a moderniza un clasic precum Prince of Persia: The Sands of Time.

Anunțat inițial în 2020, cu o lansare programată pentru începutul lui 2021, acest remake urma să fie dezvoltat de studiourile Ubisoft din Mumbai și Pune. După numeroase amânări, publisher-ul a luat decizia de a anula acea variantă a jocului și de a repartiza sarcina realizării acestui remake către Ubisoft Montreal, studioul responsabil și pentru titlul original Prince of Persia: The Sands of Time.

Versiunea inițială a acestui remake a fost anunțată pentru PlayStation 4, Xbox One și PC însă, cel mai probabil, varianta actualizată, ce urmează să fie lansată în 2026, va sosi pe platformele contemporane PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News